Jakub Prachař a Agáta? Bouchlo to! Do kauzy se opět vložila Veronika Žilková!

Agáta Prachařová se svými rodiči Jiřím Hanychem a Veronikou Žilkovou 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

21. května 2019 8:42

Herečka Veronika Žilková se v Izraeli dočkala milé návštěvy. S vnoučaty Kryšpínem a Miou za ní totiž přijela dcera Agáta Prachařová, které se rozpadá manželství s Jakubem Prachařem. A podle její matky je to na první pohled patrné.

Jak už jsme psali v předešlých dnech, Agáta Prachařová s dětmi Kryšpínem a Miou vyrazili do Izraele, kde by podle jejích slov měli strávit až měsíc. Její maminka Veronika Žilková uvedla na pravou míru, že to budou jen tři neděle, ale cíl je jasný. „I s dětmi si potřebují trošku odpočinout od té atmosféry doma. Agáta se musí dát dohromady,“ řekla Žilková Blesku.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Holky a #jeansjacket #

Příspěvek sdílený Agata Prachařová (@agatahanychova), Kvě 20, 2019 v 8:52 PDT

Oblíbená herečka evidentně nehodlá tajit, že vztahy v Agátině domácnosti nejsou zrovna ideální. „Děti neshody rodičů odnášejí nejvíc a já jsem moc ráda, že je teď tady budu mít všechny,“ nechala se slyšet. Proto se Kryšpínovi s Miou hodlá věnovat především ona, své dceři tím chce dopřát potřebný odpočinek.

„Víte, budou tu tři neděle a moc bych ráda, aby se ten čas mohla Agáta věnovat jen sama sobě. Aby chodila plavat a tak, aby se alespoň trošku dala dohromady. Já se postarám o děti,“ nastínila Žilková svůj plán. „Vždyť se trápí a brečí už dva měsíce, a to ty její děti opravdu nemají zapotřebí. Ty si zaslouží usměvavou a veselou mámu,“ vysvětlila.

Její třináctiletá dcera Kordulka na příjezdu vnoučat rozhodně tratit nebude. „Ta se na Agátu a děti těší snad úplně nejvíc, je jí tu smutno. Moc tu postrádá velkou rodinu, na kterou byla v Čechách zvyklá,“ promluvila herečka, která doprovází manžela Martina Stropnického na dlouhodobé diplomatické misi v Tel Avivu. Přesto si prý pan velvyslanec urve trochu času, aby šel s Kryšpínem na ryby.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Chystame pokojicek na prijezd vnoucatek #Tel Avivsky #deda s babou #grandchildren

Příspěvek sdílený Veronika Zilkova Stropnicka (@veronikazilkovastropnicka), Kvě 17, 2019 v 12:01 PDT

Velká rodina ovšem nechybí jen Kordule. „Stýská se mi po nich. Víte, já jako žena velvyslance mohu v Čechách trávit pouze určitý počet dní,“ prozradila Žilková, která chce dceru rozveselit vším možným. „Agátě jsme s Kordulkou pověsili nad postel nápis Happiness. Štěstí teď moc potřebuje,“ podotkla na závěr povídání pro Blesk.

Témata: Veronika Žilková Agáta Hanychová Jakub Prachař