Trápení Gábiny Partyšové: Přibrala kvůli nemoci, na kterou se umírá!

Gabriela Partyšová 8

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

20. května 2019 15:49 | Aktualizováno: 20. května 2019 22:07

Rozvod je stresující záležitost a tak je pochopitelné, že moderátorka Gabriela Partyšová po rozchodu s manželem Danielem Farnbauerem výrazně zhubla. Jenže teď jí opět nějaké to kilo naskočilo – a to kvůli vážné nemoci!

Moderátorka v poslední době krapet přibrala, kvůli nemoci totiž nemohla cvičit! „Před Vánocemi jsem dostala zápal plic. Nasadili mi několik antibiotik a neustále jsem ležela. Zjistila jsem, že jsem prošla nemocí, na kterou se umírá,“ vysvětluje Gábina.

Doktoři jí proto na čtvrt roku zakázali cvičit! „Já jsem tedy buď trávila čas v práci, nebo doma, tloustla jsem a zajídala se,” popsala své nedávné trápení pro Super moderátorka Snídaně s Novou.

Kila navíc jí ale rozhodně prospěla! Ještě nedávno totiž vážila jen 49 kilo a balancovala na hraně podvýživy! Teď už má o osm kilo víc a náramně jí to sluší! Moderátorka ovšem přiznává, že s nabíráním váhy měla problémy. „Pro mě bylo těžké, jak se obaluji tukem a zároveň nemůžu cvičit,” popisuje.

Toho, že se trošku „obalila“ si prý všimli hlavně muži. Kameramani v televizi na její adresu chrlili samé lichotky! „Pánská populace začala reagovat na mé tělo lépe, chlapům se nelíbí, když ti jdou vidět kosti,“ říká.

Kvůli zápalu plic dokonce přestala kouřit a nezapálila si už pět měsíců! Navíc výrazně omezila alkohol a dnes už skoro nepije.

Témata: Gabriela Partyšová