Nové informace o Krampolové! Je to smutné!

Hana Krampolová s mužem

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

20. května 2019 15:04 | Aktualizováno: 20. května 2019 22:09

Hana Krampolová byla dnes podle očekávání propuštěna z nemocnice v tuniském městě Sousse. Na manželku známého baviče před ní čekala řada lidí v čele s jejím manželem Jiřím Krampolem. Jak jeho žena po prodělaném kolapsu vypadala?

Teprve včera ji tuniští lékaři přesunuli z jednotky intenzivní péče na standardní nemocniční pokoj, dnes už je Hana Krampolová po druhém letošním kolapsu úplně venku. Ulevilo se především jejímu manželovi, který má po této nepříjemné zkušenosti na zdravotní péči v severoafrické zemi jasný, ucelený názor.

„Drželi ji tam zbytečně dlouho, ale chtěli si být jistí, že je v pořádku,“ řekl Jiří Krampol Blesku. Je tedy jasné, že místní zdravotníci nic nepodcenili. Důvod byl zřejmý – zahraniční pacient si zaslouží tu nejlepší péči.

Blesk konstatuje, že podle přítomných pozorovatelů byla Hanka po propuštění vyzáblá, veškerá pozornost se upírala na její kostnaté nohy a propadlé tváře. Manželka známého baviče však ze dveří nemocnice vyšla s úsměvem v červených pruhovaných šatech a s upraveným účesem.

Po návratu do hotelu se ihned pustila do plánování dalšího programu. „Už jste byly v moři, holky? Kde se koupete? Musím jít na slunko, opalovat se,“ cituje Blesk její první slova. Pak dodala, že je v pohodě a cítí se skvěle. Zároveň už se těšila na oběd, jednu věc byste však na jejím talíři hledali marně.

„Jediné, co nechci jíst, je maso,“ vysvětlila Hanka. „Včera jsem měla kafe, vajíčka, marmeládu, housku. K obědu byla gulášová polévka, těstoviny, normálně jsem tam jedla od prvního dne,“ tvrdila přítomným lidem.

Kromě pravidelného příjmu potravy by měla dodržovat i další doporučení lékařů. „Doktor mi říkal, že akorát nemůžu kouřit víc než tři cigarety denně,“ prozradila manželka známého baviče. To bude pro vášnivou kuřačku dozajista velký problém.

Témata: Hana Krampolová Jiří Krampol