Hana Krampolová trápí lékaře: Nekompromisní zákaz!

Hana Krampolová před odletem do Tuniska

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

20. května 2019 13:41

Hana Krampolová děsí tuniské lékaře. Naštěstí už nikoliv svým zdravotním stavem, který se v posledních desítkách hodin znatelně zlepšil, ale touhou porušovat všemožné nemocniční zákazy. Dnes by ji přitom měli propustit.

Hanka, postrach nemocnice? I tak by se dal podle dostupných informací charakterizovat vztah manželky známého baviče Hany Krampolové s tuniskými lékaři, kteří ji na klinice v Sousse ošetřují po už druhém letošním kolapsu. Personál ji v relativně krátkém čase dal znovu dohromady, ovšem namísto vděku mohla být jejich práce rychle zdiskreditována.

Vypovídá o tom svědectví přímo z místa. „V nemocnici mluvila o tom, že by si dala cigaretu,“ tvrdí nemocniční zdroj Expresu. O Hance je známo, že je vášnivou kuřačkou, která nemá problém vykouřit několik krabiček denně. Nejspíš z ní tedy promluvila závislost na tabáku, přesto byli lékaři v šoku.

„Doktor slyšel to slovo a byl z toho na mrtvici. Hance řekl, že jestli to udělá, tak během vteřiny zničí všechnu jejich práci,“ dodal zdroj Expresu. Manžel pacientky ale mluvil trochu jinak. „Bude to muset omezit na deset cigaret denně, takové je nakázání od lékařů,“ řekl eXtra.cz herec a moderátor Jiří Krampol.

Stav jeho ženy se každopádně zlepšuje, jelikož byla včera přesunuta z jednotky intenzivní péče na standardní nemocniční pokoj. Dnes mají dokonce lékaři na základě aktuální situace rozhodnout o jejím možném propuštění na hotel, kam už se Hanka moc těší.

Kromě toho trápí lékařský personál v Tunisku i váznoucí komunikace s manželkou populárního baviče, která neumí anglicky. I proto by se ráda vrátila mezi své, kde by mohla mluvit česky.

Témata: Hana Krampolová Jiří Krampol