Agáta Prachařová se dočkala: Už si válí šunky u moře!

Agáta Hanychová 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

20. května 2019 12:15

Agáta Prachařová se o víkendu vydala za maminkou Veronikou Žilkovou do Izraele, která se moc těšila na vnoučata Kryšpína a Miu. Její dcera toužila především po něčem jiném a dnes se jí přání splnilo.

Agáta Prachařová včera vyrazila se synem Kryšpínem a dcerou Miou do zahraničí. Dlouho nebylo jasné, kam přesně mají z pražského Letiště Václava Havla namířeno, dokonce ani po dosednutí jejich letadla v cílové destinaci se nedalo ze záběrů na jejím instagramovém profilu stoprocentně určit, kde přistáli.

Prořekla se ovšem její maminka, herečka Veronika Žilková, která v Izraeli doprovází svého manžela a velvyslance Martina Stropnického na dlouhodobé diplomatické misi. Vpodvečer totiž zveřejnila snímek prostřeného stolu a uvedla, že čeká na milou návštěvu v podobě svých vnoučat. V tu chvíli bylo jasno, kam její dcera míří.

Agáta tak nemusela dál nic tajit, a tak dnes dopoledne sdílela s fanoušky krátké video z pláže. Prakticky šlo jen o záběry jejích nohou obalených pískem, na kterých vyčnívaly růžové nehty. Vše doplňovalo jediné, ale všeříkající slovo Izrael v červeném srdíčku.

Potvrdilo se tak to, co sama Agáta už koncem dubna naznačila, když řekla, že chce na měsíc odletět do Izraele. „Letěla bych hned, ale kvůli škole Kryšpína musím ještě chvíli počkat. Ale jakmile se vrátí ze školy v přírodě, balím kufry a i s dětmi mizíme za mámou,“ prozradila tehdy Blesku.

A kufrů bylo opravdu hodně, Agáta si postěžovala, že tahat s dvěma malými dětmi 8 tašek není žádný med. Podle počtu zavazadel se dá soudit, že do Izraele opravdu nevyrazila na otočku. Cíl cesty je zřejmý: odpočinout si stranou mediálního zájmu, který vyvolala manželská krize s Jakubem Prachařem. Ten podle všech dostupných indicií nikam neodcestoval.

Témata: Agáta Hanychová Veronika Žilková