Iva Pazderková se přiznala: Užívá si tam, kde to Češi nesnáší!

Pazderková, Iva 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

20. května 2019 10:05

Tentokrát bude s Ivou Pazderkovou souhlasit jen málokdo. Češi se sice na mnoha věcech neshodnou, snad každý však nesnáší jízdu po dálnici D1. Až na populární herečku a komičku, která si to mezi Prahou a Brnem za volantem dokáže užít. Jak je to možné?

Herečka a komička Iva Pazderková celkem ráda vzbuzuje kontroverze. Krajanům v Americe nedávno vyčetla, že jí bez optání tykají, a šokuje i její nejnovější vyjádření, v němž připustila, že má ráda místo, kterému by si drtivá většina Čechů nejraději vyhnula, ale k jejich nelibosti to dost často není možné.

Pazderková o víkendu pracovně vyrazila na Moravu a za volantem ji čekalo celkem 500 kilometrů. „Ale i když mám před D1 vždycky pocit, jako bych šla na tu příšerně starou horskou dráhu na Matějské, tak si vlastně svůj čas v autě užívám,“ přiznala otevřeně na Instagramu.

„Jsem sama, poslouchám si, co chci, nadávám komu chci (jasně, že většinou ostatním řidičům, především těm, co mají řidičák pravděpodobně omylem…), srovnávám si myšlenky a kochám se krajinou,“ popsala herečka svou běžnou cestu po dálnici mezi Prahou a Brnem.

Za volantem si užívá i po setmění. „Když jedu v noci zpátky domů, mám vždycky pocit, že jsem jako hrozně dospělá a svobodná, protože když jsem si v šestnácti (žila jsem tehdy v USA) dělala řidičák, tak řízení v noci bylo nejvíc cool,“ zavzpomínala Pazderková.

Občas ji dokonce přepadne touha nestavět doma, ale jet dál bez konkrétního cíle. „Párkrát jsem to udělala a bylo to super. Člověk se zničehonic ocitne třeba v malebné německé vesničce. A pak většinou romantika, začíná zoufalé hledání ubytování a následuje spaní v autě,“ poukázala i na možné nepříjemnosti. Za volantem je však evidentně jako doma.

Témata: Iva Pazderková Dálnice D1