Drsné přiznání Moniky Absolonové: Nejradši by zabila známého zpěváka!

Absolonová, Monika 5

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

20. května 2019 8:50

Zpěvačka Monika Absolonová je v jednom kole. doma má dvě malé děti, do toho ale také koncertuje a vystupuje. A to si vybírá svou daň! Jak sama přiznává, občas bývá unavená. A dokonce má teď chuť zabít známého české ho zpěváka!

„Nevím, jak to máte Vy s dětma...Já jsem někdy fakt unavená a říkám si - už aby byl večer, nebo mi hrábne. A moc si přeju na chvilinku vypadnout... a když pak najednou můžu, tak nejdu. Protože bez nich mě to vlastně nebaví,“ svěřila se fanouškům zpěvačka, která má doma dva malé syny – tříletého Tadeáše a půlročního Matouše. .

„Taťka nám odjel na zápas den dopředu a my si to užíváme ve 3, teda 4! Ještě Jonáš,“ vysvětluje Monika, která kromě sebe a synů započítala i rodinného psa.

„No užíváme. Táda kromě hokeje a fotbalu začal provozovat ještě horší věc... zpěv,“ směje se Monika tomu, že její tříletý syn kráčí v jejích šlépějích.

Oblíbil si především jednu skladbu a jeho maminka z toho pomalu šílí! „Miluje píseň od Mikolase Josefa Me gusta, když ji huláká hodinu v kuse, chci zabít i původního autora. Omlouvám se, ale je to tak,“ přiznala unavená Absolonová.

„Nejvtipnější byla mamka, když k nám přišla a ode dveří hlásí: Tádo nervi! A my oba s Tomášem: To neřve, to zpívá,“ dodala Monika.

Témata: Monika Absolonová Mikolas Josef