Potvrzeno: Víme, kam odletěla Agáta Prachařová s dětmi!

Agáta Prachařová 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

19. května 2019 21:12

Agáta Prachařová dnes se svými dětmi opustila Prahu. V Ruzyni společně nasedli na letadlo a vyrazili neznámo kam. Zatímco Agáta úspěšně tajila jméno cílové destinace, nakonec ji prozradila jí blízká osoba.

Jak už jsme vás dnes odpoledne informovali, Agáta Prachařová se synem Kryšpínem a dcerou Miou vyrazila do zahraničí. Jindy tajnůstkářská dvojnásobná maminka tentokrát nic nezastírala a sama zveřejnila záběry z odbavovací haly pražského Letiště Václava Havla před odletem do blíže nespecifikované destinace.

Ať už měla namířeno kamkoliv, postěžovala si na logistickou náročnost cestování s malými ratolestmi. „Dvě děti a 8 tašek, kočárek není úplně dobrý nápad,“ svěřila se na sociální síti těsně před odletem.

Agáta se opět ozvala po přistání, kdy na Instagramu sdílela video s malou dcerou Miou, jak kráčí po letištní hale v cíli jejich cesty. Ze záběrů ovšem stále nebylo možné se stoprocentní jistotou určit, kam se dcera herečky Veroniky Žilkové s dětmi vydala. Napřášila ji až její maminka.

Veronika Žilková, která momentálně doprovází manžela Martina Stropnického na diplomatické misi v Izraeli, totiž zveřejnila fotografii prostřeného stolu. „Čekání na milou návštěvu. Vnoučata is coming,“ napsala herečka v doprovodném textu.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Cekani na milou navstevu #vnoucata is coming #grandchildren

Příspěvek sdílený Veronika Zilkova Stropnicka (@veronikazilkovastropnicka), Kvě 19, 2019 v 9:12 PDT

Agáta tedy dorazila do Izraele, což ostatně už před nějakým časem naznačovala. Tenkrát dokonce prohlásila, že by tam ráda strávila alespoň měsíc. Nejspíš si chce odpočinout od neustálého zájmu o svou osobu, který souvisí s týdny probíhající krizí ve vztahu s manželem Jakubem Prachařem. Ten podle všech dostupných indicií do Izraele neodletěl.

Témata: Agáta Hanychová Veronika Žilková