Léčba Hany Krampolové pokračuje: Náhlý přesun v rámci nemocnice!

Hana Krampolová před odletem do Tuniska

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

19. května 2019 20:27

V léčbě Hany Krampolové došlo v krátké době k dalšímu nečekanému zvratu. Tuniští lékaři dnes rozhodli o jejím přesunu v rámci nemocnice ve městě Sousse, kde manželka známého baviče leží od čtvrtka.

Manželka známého baviče Hana Krampolová skončila po druhém letošním kolapsu v nemocnici v tuniském městě Sousse. Tamní lékaři ji dokonce umístili na jednotku intenzivní péče, kde se nevídaně rychle zotavila. I proto dnes zdravotnický personál přistoupit k jejímu přesunu v rámci nemocnice.

Ostatně herec a moderátor Jiří Krampol přesně v něco takového doufal. I sama Hanka prosila všechny české návštěvy, které s ní měly možnost přijít do kontaktu, aby ji z JIPky dostaly pryč. Komunikace jinak na oddělení vázla.

Důvodů k tomu bylo hned několik. Ženu známého baviče dělilo od lidí sklo a komunikovat s okolím mohla pouze prostřednictvím telefonního sluchátka. Místní lékaři ji navíc vůbec nic nerozuměli, protože Hanka neumí anglicky. Jakékoliv přání jí tedy mohli splnit až poté, co dorazil schopný tlumočník.

Podle informací Blesku každopádně došlo ke klíčovému zlomu a Hana Krampolová už opustila jednotku intenzivní péče. Nyní by měla být na standardním nemocničním pokoji a čekat na klíčový ortel lékařů, kteří by ji zítra mohli propustit. Rozhodne aktuální zdravotní stav.

Hanka už se těší zpátky na hotel, ráda by také vyrazila na pláž a vykoupala se v moři. Je však jasné, že by to neměla s ničím přehánět, především by pak měla omezit spotřebu cigaret. Pro vášnivou kuřačku se to však zdá být nadlidský úkol.

Témata: Hana Krampolová Jiří Krampol