Agáta Prachařová přistižena na letišti: Svobodná a bez dětí?

Agáta Prachařová 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

19. května 2019 13:46 | Aktualizováno: 19. května 2019 17:25

Jak nedávno slíbila, tak dnes činí. Agáta Prachařová byla přistižena na letišti, jak odlétá pryč z České republiky. Její cílovou destinaci nikdo nezná, promluvila však o svém rodinném stavu a dětech.

Ještě včera Agáta Prachařová se sedmiletým synem Kryšpínem účinkovala na kulinářské show v Plzni. Dnes znovu nasedli do auta a vyrazili pryč. „A jedem!“ zavelela dcera herečky Veroniky Žilkové na sociální síti.

O chvíli později zveřejnila na Instagramu záběry, které evidentně vznikly na pražském Letišti Václava Havla. Spolu se synem a roční dcerou Miou tam v odbavovací hale čekali na odlet. „Skoro svobodná a skoro bez dětí,“ napsala k tomu Agáta a instastory doplnila o smějícího se smajlíka.

Jeden vtip o rozchodu s manželem se jí už pořádně vymstil, když odstartoval dosud nevídanou manželskou krizi. Jakub Prachař na letišti podle všech zatím dostupných indicií chyběl, což nutně nemusí být následkem problémů ve vztahu, ale může to souviset třeba s jeho pracovním vytížením.

Cesta do zahraničí s dvěma malými dětmi se však zdá být logisticky náročná, na což si už Agáta postěžovala. „Dvě děti a 8 tašek, kočárek není úplně dobrý nápad,“ jako by moderátorka pořadu Máma nad věcí radila ostatním maminkám – cestovatelkám.

Kam má s oběma dětmi namířeno, Prachařová zatím neprozradila. Můžeme se však domnívat, že letí do Izraele, kde její maminka Veronika Žilková doprovází svého manžela Martina Stropnického na diplomatické misi. Agáta totiž před časem připustila, že chce do této blízkovýchodní země na měsíc odletět.

Témata: Agáta Hanychová Jakub Prachař