Popálená Týnuš poprvé ukázala tvář: Takhle vypadá po ohnivé nehodě!

Třešničková, Týnuš 14

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

19. května 2019 8:57

Už od konce loňského září leží česká youtuberka Týnuš Třešničková (23) s popáleninami v jedné z prestižních istanbulských nemocnic. Vůbec poprvé od té doby ukázala mladá Češka svou tvář světu!

Třiadvacetiletá Týnuš byla na konci září 2018 vážně zraněna při ohňové show ve známé istanbulské restauraci Nusr-Et, kterou vlastní kuchař Nusret Gökçe celosvětově známý pod přezdívkou Salt Bae. Utrpěla popáleniny na třetině těla.

V posledních měsících zveřejnila několik fotek, na kterých ukázala popálené ruce, obličej ale skrývala – tedy až doteď! Fotka, na které odhalila většinu své tváře, vznikla při rodinné návštěvě.

„Udělaly jsme si s maminkou, babičkou a ségrou holčičí den. Alespoň na chvíli myšlenkami utéct z nemocnice a po 8 měsících si poprvé nalepit řasy a zvýraznit obočí,“ svěřila se dívka na Instagramu.

A její followeři mají z její zprávy velkou radost! „Nádherná! Už ať si zpátky,“ přeje si jedna z věrných fanynek. „Bojovnice! Jsi statečná a silná žena a věřím, že se už brzy vrátíš konečně domů,“ vzkázala Michaela.

„Přesně o tom to je. Někdy Tě rád nalíčím jen tak pro radost. Rozdávejme si všichni víc pozitivní energie!“ napsal jí Ondřej. „Moc ti to sluší. Strašně nám chybíš,“ přidala se Soňa.

Témata: Týnuš Třešničková