Hana Krampolová prosí o pomoc: Od lidí ji dělí sklo!

Hana Krampolová před odletem do Tuniska

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

19. května 2019 9:26

Hana Krampolová se dává v Tunisku dohromady po letos už druhém kolapsu. Od lidí ji momentálně dělí sklo, co nevidět by však měla být propuštěna. Manželka známého baviče by už nejraději byla na hotelu nebo na pláži.

Kolem stavu Hany Krampolové se v posledních dnech objevilo tolik spekulací, že prakticky nikdo nevěděl, co se přesně stalo. Celá pravda se pak dala zjistit jen přímo na místě. Blesk proto vyrazil do Tuniska, aby přímo na špičkové klinice v Sousse prohodil několik slov se ženou známého baviče přes nemocniční sklo prostřednictvím telefonního sluchátka.

„Pomozte mi. Dostaňte mě odtud!“ řekla Hana hned na úvod Blesku a chtěla slyšet slib, že tomu tak bude. Bylo zřejmé, že už je jí mnohem lépe, byla při smyslech, mluvila souvisle. Podle svědectví ze sebe přitom jen o den dříve vysoukala pouze, že má žízeň.

Jak došlo k samotnému kolapsu, si však vůbec nepamatuje. „Vybavuju si už jen to, že jsem se probudila tady,“ popisuje Krampolová. Sama uvedla, že se cítí mnohem lépe a moc ráda by se vrátila do hotelu a na pláž. Podle herce a moderátora by ji měli propustit nejpozději zítra.

Nepříjemné chvíle alespoň popsal někdo jiný. „Když jsme ji našli, měla modré rty a všichni se báli, že to bude hodně špatné. Naštěstí se ukázalo, že jí chybí jen minerály a glukóza. Dostala infuze a už je to výrazně lepší,“ sdělil Blesku nejmenovaný zdroj.

Hanka tedy zůstává na jednotce intenzivní péče, kam ji místní lékaři umístili po převezení do nemocnice. Testy naštěstí vyloučily závažnější problém, diagnóza určila jako příčiny kolapsu slabost a nechutenství. Podle Jiřího Krampola však už jí, tudíž je všechno na nejlepší cestě.

Témata: Hana Krampolová Jiří Krampol