Kolaps Hany Krampolové: NOVÉ INFORMACE! Věci nabraly rychlý spád!

Hana Krampolová s mužem

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

18. května 2019 19:16

Tak rychlý a nečekaný zvrat nikdo nečekal. Ještě před pár hodinami nebylo jasné, zdali Hana Krampolová nebojuje v Tunisku o život, najednou však padají slova o propuštění a koupání v moři. Co se tak rychle změnilo?

Jak už jsme informovali, Hanu Krampolovou postihl v Tunisku, kam s manželem Jiřím vyrazila na soustředění adeptů na Muže roku, letos už druhý kolaps. Zásadně se ovšem lišily dostupné zprávy ohledně jejího stavu, nebylo ani zcela zřejmé, zdali je mimo ohrožení života.

Dnes vpodvečer však vyšlo najevo, že ač stále leží na soukromé klinice ve městě Sousse, stav manželky známého baviče není tak vážný, jak se zdálo. „Hanka se má dobře, během dvou dnů by měla být propuštěna,“ řekl eXtra.cz sám Jiří Krampol. Pryč je i nechutenství, k obědu prý měla špagety a dokonce se i napila kávy.

„Je stále na jednotce intenzivní péče, ale bude převezena. Má se dobře a vynadala mi, proč jsme jí tam umístili,“ dodal Krampol po dnešní návštěvě prvotřídního lékařského zařízení. „Má vynikající péči a vynikající zázemí. Lékaři už mají výsledky různých vyšetření,“ prozradil eXtra.cz ředitel Muže roku David Novotný.

Podle lékařky výpravy jsou slova o kolapsu přehnaná. „Kolaps tam nebyl. Byla spavá a unavená. Komunikovali jsme s delegáty a ti řekli, aby se na ní podívali v nemocnici, že je hrozně hubená,“ cituje Blesk doktorku Ivu Němečkovou.

Potvrzuje to i vyjádření zástupkyně cestovní kanceláře, která cestu do severoafrické země zprostředkovala. „Za Hankou jsem byla a viděla ji osobně. Vypadá výborně. Prý se těší na koupání v moři,“ vyjádřila se pro eXtra.cz ředitelka Fantasy Travel Šárka Holakovská. Doufejme tedy, že je to pravda a přání se Hance brzy vyplní.

Témata: Hana Krampolová Jiří Krampol