Libor Bouček na cestě z Eurovize: Prostitutka ho vykopla z taxíku!

Libor Bouček

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

18. května 2019 16:30

Už několikátým rokem komentuje Libor Bouček pro televizi populární Eurovizi, na letošní ročník však určitě nezapomene. Nejenže čeští účastníci opět proklouzli do finále, populární moderátor bude mít doma co vyprávět. Zažil totiž bizarní cestu taxíkem.

Dnes večer vyvrcholí v Izraeli za účasti české kapely Lake Malawi Eurovize. Vše můžete sledovat v přímém přenosu České televize, který bude komentovat přímo z místa konání moderátor Libor Bouček. Možná se zmíní i o tom, co se mu v exotické zemi přihodilo, ostatně už to prozradil na sociální síti.

Tam převyprávěl svou zkušenost s místním taxi, na které si Češi doma s oblibou stěžují. „Inu, musím říct, že cenové kreativitě v Tel Avivu se během Eurovize ani zdaleka nepřibližují,“ konstatoval známý konferenciér.

„Včera jsem za obvyklou cestu platil čtyřnásobek s bonusem přibrání taxikářovy kamarádky Mileny, která dle mého chystá do dvou let oslavu padesátky. Z letmé hebrejské konverzace jsem pochopil, že se živí řemeslem tradičním, poctivým a starým jak Metuzalém,“ popsal Bouček moment, kdy si do jím objednaného vozu přisedla prostitutka.

Zprvu s tím neměl problém a se ženou se dokonce pustil do konverzace o drahých cenách v Tel Avivu. Po chvíli však moderátor nechtíc padl Mileně do oka a začaly se dít opravdu pozoruhodné věci.

„Pak se jen zeptala, jestli vím o Madonně, a když jsem jí sdělil, že jedu ze zkoušek a že jsem součástí, pochopila, že má ekonomická atraktivita je vyšší než původní cíl a nabídla mi, že má vlastně čas a že ho můžeme strávit spolu. Zřejmě diskusí o Madonně,“ napsal Bouček s nadsázkou.

Jaká byla jeho odpověď? „Zdvořile jsem odmítl a těšil se na jednu Coronu a hummus o samotě na balkoně. Dotklo se jí to a její, původně můj, řidič ukončil cestu předčasně,“ uzavřel vtipnou historku z izraelské metropole.

Témata: Libor Bouček Eurovize