Já se po*eru! Známá herečka se pochlubila fotkou z mládí a fanoušci šílí!

Bendová, Alice 12

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

18. května 2019 11:43 | Aktualizováno: 18. května 2019 12:44

Fotky z mládí jsou často bizarní. To, co se nosilo v 80. či 90. letech, dnešní generace považují za otřesné a legrační. Svou fotkou ze školních let se pochlubila i známá česká herečka! Poznáte, o koho jde?

„Včera jsme měli sraz se základkou, nasmáli jsme se,že mě ještě teď bolí břicho. Hlavně, když se vytáhly staré fotky,“ směje se Alice Bendová. Sama tu svou zveřejnila. „Například já a můj květák,“ okomentoval svůj tehdejší vzhled!

Fotkou pořádně pobavila i fanoušky! „Ty kráso, takže Jon Bon Jovi,“ baví se jedna z Češek. A není jediná, komu Bendová připomíná slavného zpěváka! „První co mě napadlo, Bon Jovi, ale v klidu, vypadala jsem taky tak. No hůř,“ vzpomíná Hanka.

„Taky jsem tak vypadala,“ zavzpomínala Lenka. „Tak tohle mám i na svatebních fotkách,“ přidala se Martina. „Tady bych Vás vůbec nepoznala, ale bomba,“ baví se další fanynka. „No já se po*eru ,“ nevěřícně zírá pan Ivan. „Tak to je masakr,“ zírá Jirka.

Mezi muži ale sklidila uznání i s květákem! „Ali byla a pořád jste kočka,“ uklidňuje ji jeden z fanoušků. „Alice, už vím od koho tento účes odkoukal Jarda Jágr,“ vzkázal Alici Jirka.

Témata: Alice Bendová