Válka mezi Gottem a Novotným! Obětí je Ivana!

Pavel Novotný 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

17. května 2019 14:58 | Aktualizováno: 18. května 2019 10:51

S pořádnou dávkou ironie okomentoval bývalý bulvární novinář Pavel Novotný nejnovější instagramový příspěvek Karla Gotta, na němž vyznává lásku manželce Ivaně. Bude to stát mnohonásobnému Zlatému slavíkovi za komentář?

Legendární zpěvák Karel Gott nedávno objevil novou sociální síť a včera se tam vyznal ze své dvě dekády trvající lásky k manželce Ivaně. Nejnovější příspěvek neunikl ani bývalému bulvárnímu novináři a současnému starostovi pražských Řeporyjí Pavlu Novotnému, který se ke všemu vyjádřil na Twitteru.

„To psal stoprocentně sám Božský. Ten je na Instáči furt. Poznám jeho rukopis,“ napsal Novotný. Evidentně poukazoval na fakt, že se Gott objevil na Instagramu až relativně nedávno, první účet mu navíc ukradli hackeři. Nový profil teprve uvádí do chodu, za týden však zveřejnil už pět příspěvků.

A právě v tom pátém se vyznal ze svých citů k manželce Ivaně, která mu na přiložené fotografii láskyplně zírá do očí. „Když ani po dvaceti letech srdce nehasnou,“ stojí v doprovodném textu, v němž Gott vědomě použil název duetu, který nazpíval s dcerou Charlotte.

To psal stoprocentně sám Božský. Ten je na Instáči furt. Poznám jeho rukopis☝️#loutkarkazopavy pic.twitter.com/VTGDJ5MOFl

— Pavel Novotný (@PavelNovotnak) 17. května 2019

To ale nebylo vše. Bývalého bulvárního novináře se totiž jeden z diskutujících zeptal, zda „čisté lásce“ manželů Gottových nepřeje. „Přeji. Je to gejzír, esence milostného citu, prostého vypočítavosti a klamu,“ odpověděl mu Novotný se značnou dávkou ironie.

Vyčítavé reakce směrem k Ivaně se ostatně objevily i přímo pod samotným instagramovým příspěvkem Gotta. Jedněm vadilo, že má zpěvákova manželka na fotografii v ruce mobil, další jí dodnes vyčítají její minulost. Všem se zkrátka Ivana zavděčit nemůže.

Témata: Pavel Novotný Karel Gott Ivana Gottová