Je to venku! Tereza Kostková prozradila, jak utajila svatbu!

Tereza Kostková 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

17. května 2019 12:50

Dva měsíce herečka Tereza Kostková úspěšně tajila, že je znovu vdanou paní. Ačkoliv by s tím jiné celebrity nesouhlasily, podle ní to nebylo až tak složité. Když nechcete, aby se o tom vědělo, stačí držet jazyk za zuby. Musíte však mít spolehlivé přátele.

Sní o tom každá známá tvář, ale povede se to jen málokomu. Tereza Kostková dlouhé týdny tajila svatbu se svým druhým manželem Jakubem Nvotou. Bere to jako velké osobní vítězství, přestože tvrdí, že na tom vlastně není nic zas tak složitého.

„Lidé, kteří říkají, že se v téhle zemi nic neutají, buď trochu chtějí, aby se tajemství provalilo, byť hlásají opak, nebo – což je horší varianta – nemají štěstí na dobré lidi v okolí a někdo je udá,“ nastínila moderátorka StarDance v rozhovoru pro Instinkt. Ona si na přátele nemůže stěžovat.

Mají jich prý velký počet a všem může důvěřovat, že by ji nikdy nepráskli. „A to se v případě naší svatby prokázalo – než se informace dostaly do tisku, uběhly dva měsíce,“ popisuje Kostková. O obřadu přitom vědělo kolem dvou set lidí, všichni však drželi jazyk za zuby. „Tohle mi přijde přenádherný,“ konstatuje.

„Všechny články v bulváru vznikají na základě udání nebo proto, že člověk s bulvárem mluví a často mu i nechtěně poskytne indicie,“ má jasno herečka a moderátorka. Její řešení je prosté – od rozvodu s prvním manželem Petrem Kracikem s nimi dle svých slov nekomunikuje.

Ačkoli by se mohlo zdát, že ve společné domácnosti s režisérem se o divadle moc mluvit nebude, opak je pravdou. „Tohle mi problém nedělá, divadlo není práce, ale životní styl,“ vysvětluje Kostková, která je na debaty o profesi zvyklá od dětství, však se také narodila do herecké rodiny.

Témata: Tereza Kostková Jakub Nvota