Bolavá místa Lucie Vondráčkové: Kdo jí pomáhá?

Lucie Vondráčková s kočkou 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

17. května 2019 12:08

Herečka a zpěvačka Lucie Vondráčková se pochlubila fotografií, na které se mazlí s kočkou. Čtyřnozí domácí mazlíčci mají podle jejích slov schopnost najít u lidí bolavá místa. Jaká to jsou u Lucie?

Lucie Vondráčková si zrovna neprochází nejlepším obdobím ve svém životě. Vztah s manželem Tomášem Plekancem skončil krachem a už za pár týdnů musí herečka a zpěvačka odcestovat z kanadského Montrealu, který si tak oblíbila, zpátky do Čech. Možná i proto do příspěvku o domácích mazlíčcích vměstnala slova o bolavých místech.

Fanoušků se totiž dnes ráno na svém Instagramu nesměle zeptala, co vědí o kočkách. A následovala citace, která pravděpodobně pocházela z nějaké knihy o čtyřnohých domácích mazlech. „Kočky odebírají od lidí negativní energii, čímž jim pomáhají se zbavit nemocí. Obvykle samy přicházejí ke svým majitelům a lehají si na bolavá místa, po nasycení energií odejdou,“ stálo v doprovodném textu.

Příspěvek doplňují dvě fotky s Vondráčkovou, přičemž na té druhé se mazlí s černou kočkou. I proto se snaží lidem vysvětlit, jak blahodárné účinky kočky na zdraví člověka mají. Je to prý už dávno dokázaný fakt.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Víte tohle o kočkách?:) “ Kočky odebírají od lidí negativní energii, čímž jim pomáhají se zbavit nemocí. Obvykle samy přicházejí ke svým majitelům a lehají si na bolavá místa, po nasycení energií odejdou. Blahodárné účinky koček na zdraví člověka, to je už dávno dokázaný fakt. Jejich mňoukání a teplo, kterým nás zahřívají, eliminuje stres a únavu, dodává pocit pohodlí a klidu. Kočky ve starověkém Egyptě byly vnímány jako vtělení bohyně Bastet, a proto staroegyptští obyvatelé kočky ve svých domácnostech ctili a chovali jako ochránkyně v domech a rovněž i v chrámech v sídle faraonů” A ty z útulku, které si zažily svoje, ty jsou nejvěrnější❤️ #cat #love #animals #rescuecat #donate #adoptdontshop #hope #kocky #laska #zviratachranime #egyptcat

Příspěvek sdílený Lucie Vondráčková (@lucievondrackovaofficial), Kvě 16, 2019 v 9:40 PDT

„Jejich mňoukání a teplo, kterým nás zahřívají, eliminuje stres a únavu, dodává pocit pohodlí a klidu,“ píše na sociální síti zpěvačka, která si v poslední době řadou stresových situací bezpochyby prošla. Vypadá to však, že ví, kam se má obrátit, i když je zrovna třeba sama.

Na závěr Vondráčková připomněla, že už ve starověkém Egyptě vnímali kočky jako převtělení jedné z bohyň, proto je tehdejší lidé ctili a chovali jako ochránkyně v domech i chrámech faraonů. „A ty z útulku, které si zažily svoje, ty jsou nejvěrnější,“ dala fanouškům návod, kde najít kočku pro sebe.

Témata: Lucie Vondráčková