Chtějí se zabít? Prachařovi natočila kamera, to snad nemyslí vážně!

Agáta a Jakub Prachařovi 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

17. května 2019 10:06 | Aktualizováno: 17. května 2019 21:50

Ohledně mnoha věcí se asi momentálně neshodnou, jednu nelichotivou skutečnost však mají Jakub a Agáta Prachařovi společnou. Nedodržují dopravní předpisy a řídí jako piráti silnic. Agáta se usvědčila sama, jejího manžela záběry jednoho z českých médií.

V posledních týdnech se řeší jejich neshody, nakonec se přece jen zdá, že manželé Jakub a Agáta Prachařovi přece jen stále mají něco společného. Po událostech tohoto týdne jim nálepku pirátů silnic jen těžko někdo odpáře.

Jak už jsme nedávno psali, Agáta Prachařová opravdu není prototypem bezproblémového řidiče. Za jízdy natáčí videa, která sdílí s fanoušky na Instagramu, navíc jezdí nepřipoutaná. Nevypadalo to však, že by jí to nějak trápilo. Týdeník Sedmička zase disponuje videem, kde zákon o silničním provozu všemožně porušuje její manžel.

Záznam podle Sedmičky usvědčuje Jakuba Prachaře z toho, že je naprosto bezohledným řidičem, který nedodržuje platné předpisy a vyhlášky. Cizí je mu používání blinkru i existence pruhu, který je vyhrazen pro autobusovou dopravu. Za roky, které uplynuly od absolvování autoškoly, asi spoustu věcí zapomněl.

Na videu je také zřetelně vidět, že Prachař přejíždí přes plnou čáru, odbočuje v místech, kde se to nesmí, a cpe se do pruhů, v nichž nemá co dělat. Naštěstí pro sebe unikl pozornosti policistů, navíc má nepochybně dost peněz na to, aby nějakou tu pokutu bez problémů zaplatil.

Za volantem silného auta Jakub evidentně nabyl dojmu, že se mu nemůže nic stát. Doufejme, že jezdí s větší opatrností alespoň v momentech, kdy na zadních sedadlech sedí děti Kryšpín a Mia. Pokud ne, měli by si s Agátou nejspíš zopakovat autoškolu.

Témata: Jakub Prachař Agáta Hanychová