Jasmina se chce Rytmusovi líbit: Změna image těsně před svatbou!

Jasmina Alagič 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

17. května 2019 9:24

Velký den Jasminy Alagič je za dveřmi, už zítra se má vdát za populárního rappera Rytmuse. I proto si slovenská moderátorka s předstihem domluvila jednu zkrášlující proceduru. Má to však tahle kráska vůbec zapotřebí?

Už zítra si Jasmina Alagič a Patrik Vrbovský alias Rytmus řeknou „ano“ v malebném zámku v Pezinku nedaleko Bratislavy. Detaily obřadu tajili prakticky do poslední chvíle, přípravám se však intenzivně věnovali. V týdnu si byli obhlédnout „místo činu“ a každý si našel i chvilku sám pro sebe.

Překrásná moderátorka ji využila k nečekané věci, na poslední chvíli se totiž rozhodla změnit image, za tímto účelem vyrazila na kliniku krásy. „Nechala jsem si poradit jednou svou přítelkyní a vynikající odbornicí Alenkou, která mi doporučila jednu z absoultních novinek, na které zřejmě zůstanu závislá,“ řekla slovenskému serveru topky.sk.

Nechce se věřit tomu, že by se Jasmina s těhotenským bříškem, v němž nosí plod jejich lásky, obávala, že se Rytmusovi nebude líbit. Však také nepodstoupila žádnou plastiku, ale víceméně rutinní hydratační kúru, kterou označila za „dokonalé spojení absolutního relaxu a kvalitních přírodních produktů“.

Byl to dokonce takový relax, že Slovenka balkánského původu úplně přestala vnímat okolí. „Já jsem během toho opravdu usnula, až mi bylo líto, že to tak rychle uteklo a já si to nevychutnala naplno,“ přiznala Jasmina. Kúra se však vydařila, což potvrdil pohled do zrcadla. „Dívala jsem se na odpočatou, rozzářenou a hezčí ženu,“ zhodnotila proceduru.

I její vyvolený, rapper Rytmus, se dozajista na velký den připravoval, vždyť hvězdnému páru na něm evidentně hodně záleží. Především si nepřejí nezvané hosty, právě proto si zámek prošla také ochranka. Třeba bude možnost být v duchu přítomen alespoň prostřednictvím sociálních sítí, na nichž jsou oba velmi aktivní.

Témata: Jasmina Alagič Rytmus (Patrik Vrbovský)