Láska jako trám: Karel Gott se dojemně vyznal Ivaně!

Karel Gott 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

17. května 2019 8:43

Z útoku hackerů už se oklepal a vypadá to, že se Karel Gott na Instagramu rychle osmělil. Včera jej dokonce využil k tomu, aby odeslal dojemný vzkaz manželce Ivaně, s níž už je dlouhých dvacet let. A pořád je to láska jako trám.

V pořadí už druhý oficiální instagramový profil Karla Gotta se útokům hackerů ubránil a legendární zpěvák se s touto sociální sítí naučil rychle žít. Během pouhého týdne zveřejnil pět příspěvků, na kterých se ve většině případů objevuje ve společnosti dalších známých tváří: Jiřiny Bohdalové, Terezy Maxové nebo Jiřího Lábuse.

Včera ale přehodil výhybku, když zveřejnil nádherné vyznání lásky své ženě. „Když ani po dvaceti letech srdce nehasnou,“ napsal mnohonásobný Zlatý slavík k fotografii, na které se jeho manželka Ivana láskyplně dívá svému muži do očí.

Jedinou větou navíc narážel na název nedávno publikovaného duetu s dcerou Charlotte Ellou, která je jedním ze dvou dětí, které ze vztahu trvajícího už dvě dekády vzešly. Charlotte má totiž ještě o dva roky mladší sestřičku Nelly Sofii.

Jímavý snímek se však mezi fanoušky dočkal i negativních ohlasů, Ivana si vysloužila kritiku za to, že drží v ruce telefon, ačkoliv se na něj nedívá. Mnohým dalším je zase proti srsti její minulost, zejména vztah s Michaelem Douglasem. Každopádně však převážily pozitivní komentáře.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Když ani po dvaceti letech srdce nehasnou... ❤️ Děkuji za foto Kataríně Orešanské @noircoleptic #studiosvarov #srdcenehasnou #andelstrazny

Příspěvek sdílený Karel Gott (@officialkarelgott), Kvě 16, 2019 v 2:52 PDT

Pravdou je, že poprvé se Gott s Ivanou (toho času Macháčkovou) potkal v roce 1998 na galavečeru Týtý, kdy je představila misska Monika Žídková. Ruka v rukávě však skončila až v polovině roku 2000, kdy se dali oficiálně dohromady. Manželi jsou od ledna 2008, kdy se brali v Las Vegas.

Témata: Karel Gott Ivana Gottová