Divadlo? Manželka Hana prozradila, proč byl Jiří Krampol na vozíku!

Jiří Krampol na invalidním vozíku

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

16. května 2019 17:02

Lidé mohli propadnout dojmu, že jde o divadlo, Jiří Krampol však byl na invalidním vozíku ze závažných důvodů. Proč nemohl jít po vlastních, prozradila jeho manželka Hana, kterou nedávno také trápilo zdraví.

Dáda Patrasová a Jiří Krampol včera odletěli do Tunisu z pražského letiště, kde vzbudili opravdu nevídaný rozruch. Dost se totiž odvázali, kolemjdoucí však zaskočilo i to, že Krampol seděl na invalidním vozíku, který před sebou tlačila Patrasová.

Mnozí přihlížející se nejspíš domnívali, že jde o další z pověstných fórů známého baviče, bohužel se pletli. Hercova manželka Hanka, která si sama prošla velkými peripetiemi, totiž přiznala, že zatímco ona se dostává do formy, jejího muže trápí zdraví.

„Hodně jsem zhubla, takže jsem si musela pořídit nové oblečení. Jirku zase trápí zdravotní obtíže s kolenem a špatně se mu chodí,“ vysvětlila serveru eXtra.cz. Na Krampolově zdravotním stavu se nejspíš podepsalo, jak všemožně obstarával svou ženu poté, co ji propustili z nemocnice.

Vášnivý sportovec se snaží brát celou věc s nadhledem. „Odpočinu si raději na vozíku, než abych se tahal s kufry. Je to pohodlnější,“ svěřil se pro eXtra.cz. Do Afriky se těší, jelikož doufá, že se noha umoudří. „Snad mi teplé počasí pomůže,“ dodal.

Aby toho nebylo málo, zdravá není ani Dáda Patrasová, kterou přepadla viróza. Herečka musí brát antibiotika. „Doma jsem zůstat nechtěla, protože soutěž Muž roku mě osobně hodně baví,“ řekla eXtra.cz. Navíc se vzdálí manželovi Felixovi, který opět provokuje na snímcích se svou milou, výtvarnicí Lucií Gelemovou.

Témata: Jiří Krampol Hana Krampolová Dagmar Patrasová