Děsivý příběh Andrey Pomeje: Promluvila o sebepoškozování!

Andrea Pomeje 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

16. května 2019 15:34

Vdova Andrea Pomeje se na sociální síti rozhodla popsat, jak přišla ke svým pěti tetováním. Záhy se z toho však vyklubala děsivá osobní zpověď, v níž dýdžejka přiznala, že po poslední návštěvě tatéra už chápe, co vede lidi k sebepoškozování.

Z příspěvku o tetováních udělala Andrea Pomeje velmi osobní zpověď. Na sociální síti se totiž rozpovídala o vzniku pěti obrázků, které krášlí její lidské tělo. Zatímco první tři tetování vznikla kupříkladu z mladické nerozvážnosti nebo jako připomínka na dceru Aničku, příběh těch dvou nejnovějších je mimořádně zajímavý.

Dýdžejka si je nechala udělat najednou před dvěma lety dva dny před Vánocemi. „Prostě mi hráblo,“ vzpomíná Andrea, které se tehdy přihodila zvláštní věc – začala prý chápat lidi, kteří se sebepoškozují. A fanoušky vzápětí ujistila, že to myslí naprosto vážně.

Manželka letos zesnulého herce za sebou tenkrát měla těžký rok. „Musela jsem se starat o malou, o Jirku, o domácnost a vydělávat. Nesměla jsem se hroutit a psychicky se dostala do nějakého zvláštního stavu beztíže… jako bych fungovala mimo tělo…,“ popisuje s odstupem času svůj tehdejší stav.

„Ten den jsem nakupovala dárky a bez rozmyslu jsem si našla nejbližší salon a nechala si na žebra vytetovat Sak Yant - thajské ochranné tetování a na ruku Buddhu,“ vylíčila Andrea na Instagramu a následně vysvětlila, jak to myslela s tím sebepoškozováním.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Andrea Pomeje (@andreapomeje), Kvě 15, 2019 v 1:51 PDT

„Díky té bolesti se mi vrátily zpátky reálné pocity, emoce, připadala jsem si zase jako člověk,“ popisuje dýdžejka. Zjistila tehdy, že bolest nemusí vždy jen ubližovat. „Může vás probrat a spustit zdravé myšlení… třeba některým lidem pár facek hodněkrát prospělo,“ dodala Andrea Pomeje na závěr.

Témata: Andrea Pomeje