Těhotná Ewa Farna: Připustila obavy!

Ewa Farna 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

16. května 2019 13:24

Ač je těhotná, naložila si Ewa Farna tři koncerty za pouhý týden. První dvě vystoupení se nadmíru vydařily, přestože zpěvačka měla původně řadu obav. Na pódium dokonce přizvala další lidi, kteří jí měli v případě nesnází pomoct.

Rázný konec spekulacím o tom, že už porodila prvorozeného syna, učinila Ewa Farna návratem na pódia, který uskutečnila v tomto týdnu v rámci plánované koncertní šňůry. Už po úterní zastávce v Plzni bylo jasné, že dítě ještě není na světě, zpěvačce chodily lichotivé vzkazy o tom, jak jí to v těhotenství sluší.

Včera se o tom samém mohli přesvědčit diváci ve středočeské Příbrami, kam Ewa dorazila spolu s kapelou, jejímž členem je i její manžel Martin Chobot. Při té příležitosti v rozhovoru připustila, že měla z květnových koncertů kvůli pokročilému stádiu těhotenství menší obavy.

„Každá žena takový stav prožívá jinak, a já samozřejmě měla před začátkem turné obavy z toho, aby se nedostavil nějaký problém, který by mě výrazně omezoval,“ řekla populární zpěvačka po středečním vystoupení serveru Novinky.cz. Čeho se konkrétně bála?

„Myslela jsem si, že bych mohla mít potíže s dýcháním v písních. I proto jsem na koncerty pozvala tři vokalistky,“ prozradila Farna. Jejich služby, kterých chtěla výrazněji využít, pokud by nastal problém s dechem, však zatím nejsou třeba. V Plzni i v Příbrami bylo všechno v naprostém pořádku.

Z hladkého průběhu je Ewa v šoku. „Je to skoro neuvěřitelné, ale necítím se být jakkoli omezena,“ sdělila Novinkám. „Miluju tohle turné a moc pro mě znamená, že ho můžeme sdílet na místě – mezi sebou,“ vzkázala dnes ráno fanouškům na Instagramu. Po pondělním vystoupení v Brně však Farnou čeká dlouhá pauza, na pódium se má podle svého webu vrátit až v půlce října.

Témata: Ewa Farna