Víme, proč Dáda prchala do Tunisu: Felix zase zlobí!

Lucie Gelemová a Felix Slováček 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

16. května 2019 12:45

Šlo sice o předem domluvenou cestu, už však víme, proč včera Dáda Patrasová do Tunisu tak spěchala. Před očima totiž měla fotografie, jak její manžel Felix Slováček slaví páté výročí vztahu s Lucií Gelemovou.

Včera zachytili Dádu Patrasovou na pražském letišti, jak před sebou celá nedočkavá tlačí vozík s Jiřím Krampolem. Společně spěchali na soustředění Muže roku do prosluněného Tuniska, Dáda však měla ještě jeden speciální důvod, proč zmizet z Česka. Manžel Felix totiž zase zlobí. Jak přesně?

Nápovědu poskytl instagramový profil jeho milenky Lucie Gelemové, která sdílela fotografie ze své víkendové vernisáže v galerii Zvonice na Soláni v Beskydech. Na jednom ze snímků se objevil i známý saxofonista. Jak obě hrdličky prozradily, termín výstavy se sešel s důležitým datem.

„Jsem rád, že se Lucii vernisáž vydařila, a těší mě to o víc, že to bylo na výročí našeho pětiletého krásného vztahu,“ prozradil Slováček deníku Aha!. „Překvapil jsem ji pěkným dárkem. Je ale osobní, tak nebudu prozrazovat jakým,“ zůstal tajemný.

Dvojice se seznámila před pěti lety v lékárně, na veřejnosti se společně objevili až v červnu 2015 na výstavě. Pomyslný kruh se o víkendu další výstavou uzavřel. Výtvarnice tentokrát představila 65 děl se sakrálními náměty. Takové téma prý měla dlouho na srdci a teď na něj nazrál pravý čas.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Lucie Gelemová (@luciegelemova), Kvě 12, 2019 v 1:24 PDT

„To téma víry, ukřižování a madon vyšlo z pětiletého vztahu,“ prozradila Gelemová zdroj inspirace. „Z těch radostí s Felixem a zároveň nezáviděníhodných souvislostí s tímto vztahem spojených. Překážky ale společně zdoláváme, jsme jeden pro druhého inspirací a jsme rádi, že se navzájem máme,“ řekla deníku Aha!.

Témata: Felix Slováček Lucie Gelemová Dagmar Patrasová