Překvapivá slova matky Jakuba Prachaře: Agáta bude nakonec ráda!

Dana Batulková 2

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

16. května 2019 12:02 | Aktualizováno: 16. května 2019 12:45

Až se to dozví Agáta Prachařová, bude štěstím bez sebe. Maminka jejího manžela Dana Batulková v nedávném rozhovoru uvedla, že neřeší, kdo je pokrevní a kdo nepokrevní člen rodiny. Navíc nesnáší rozchody. Má to být vzkaz pro Jakuba Prachaře?

Stačil nepovedený vtip a krize byla na světě. Kromě manželů Jakuba a Agáty Prachařových se však dotkla i jejich příbuzných. Kupříkladu herečka Dana Batulková byla zachycena, jak se snaží být ženě svého syna všemožně nápomocná. Časopisu Exkluziv vysvětlila, proč tomu tak je.

„Nevím, jak to mají jiní lidi, ale já neřeším pokrevní/nepokrevní,“ cituje Exkluziv slova Batulkové, která evidentně mluvila o synovi Agáty Prachařové Kryšpínovi, jehož otcem není Jakub, ale její bývalý přítel Mirek Dopita. Pro oblíbenou herečku to však není téma.

„Máme Kryšpína přibližně od roku a já ho miluju,“ prozradila matka Jakuba Prachaře. „Prostě je to můj vnouček a je mi jedno, čí je. Má sedm let a je to kámoš, parťák,“ dodala vzápětí. Je tedy jasné, proč Agátě před pár týdny přispěchala na pomoc.

Po odjezdu Veroniky Žilkové, která je nyní nastálo v Izraeli s manželem Martinem Stropnickým, se snaží být Agátě oporou, obzvlášť v nynější složité situaci, kdy nikdo neví, na čem je. Její snaha ovšem naráží na limity v podobě pracovních povinností.

„Jsem špatná babička, docela hodně vytížená, navíc bydlím na druhém konci Prahy, ale snažím se,“ přiznala Batulková, která oběma dětem nevěnuje tolik času, kolik by si přála. Momentálně si přeje především to, aby v rodině nedošlo k žádnému rozkolu. „Nesnáším rozchody,“ svěřila se. Možná, že tedy nakonec bude na syna působit, aby dal vše do pořádku.

Témata: Dana Batulková