Češi už mají Lucie Bílé dost? Dali jí to pořádně najevo!

Lucie Bílá 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

16. května 2019 10:46

Slovo nezájem by si zpěvačka Lucie Bílá musela hledat ve slovníku, ačkoliv i ona po letech v hudebním průmyslu poznala, že se časy mění. Všimla si totiž zajímavého fenoménu – lidé už od ní nechtějí podpisy. Čímpak to asi je?

Zpěvačka Lucie Bílá se včera na sociální síti pochlubila sérií fotografií z pátečního vystoupení v malebném Českém Krumlově. Jihočeskou koncertní zastávku si evidentně dost užila. „Recitály s Petrem Maláskem jsou pro mne obrovským zážitkem,“ připomněla známého pianistu, s nímž jsou na jevišti „jedno tělo, jedna duše“.

Sedm snímků doprovodila Bílá komentáři na různá témata, v nichž se svěřovala se svými pocity. Nechybí fotografie, na níž podle svých slov sbírá inspiraci v objetí s přítelem Radkem Filipim, nebo momentka z koncertu, kde mnohonásobná vítězka Zlatého slavíka doplňuje tekutiny. „Dej si vodu, překvap játra,“ napsala k ní.

Oblíbená zpěvačka také během koncertu opustila pódium, které je pro ni občas moc malé, a vyrazila do publika. „Někdy mi jeviště nestačí. Potřebuju být u diváků blíž,“ vysvětluje. „Zvukař sice radost nemá, ale nakonec ty chvíle, kdy zpívám mezi lidmi, bývají mnohdy nejsilnější,“ vyznala se Bílá.

Právě lidé jí nabíjejí tou správnou energií. „Pohled do očí diváků mě nikdy nepřestane bavit,“ svěřila se Lucie. Fanoušci o ni však, zdá se, přestávají mít zájem, jelikož už nežádají autogramy. „Je něco krásného mezi lidmi. Už nechtějí podpis, ale objetí,“ prozradila Bílá na závěr.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Je něco krásného mezi lidmi. Už nechtějí podpis, ale objetí. ♥️

Příspěvek sdílený Lucie Bílá (@luciebila), Kvě 15, 2019 v 8:08 PDT

Podle webových stránek zpěvačky teď Bílou na jevišti dlouho neuvidíme. Po Krumlově už odzpívala jen úterní Bratislavu, po které si naordinovala pořádně dlouhou pauzu. Další recitál je na programu až 10. srpna v zámeckém areálu ve Valticích. Lucie tak bude muset čerpat energii odjinud.

Témata: Lucie Bílá