Patrasová způsobila rozruch na letišti: Krampol skončil na vozíčku!

Dáda Patrasová a Jiří Krampol odletěli na dovolenou 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

16. května 2019 9:23 | Aktualizováno: 17. května 2019 3:23

Pasažéři na pražském letišti včera nevěřili vlastním očím. V útrobách terminálu totiž sehráli divadlo herci Dáda Patrasová a Jiří Krampol, kteří se právě chystali na odlet do Afriky. Známý bavič dostál své pověsti, když potěšil kolemjdoucí imitací známé románové a filmové postavy.

Pořádný rozruch způsobila včera ráno na pražském Letišti Václava Havla nerozlučná dvojice celebrit, která spolu poslední dobou tráví opravdu spoustu času. Cestující si museli mnout oči, ale opravdu šlo o herečku Dádu Patrasovou a jejího kolegu Jiřího Krampola. Co na terminálu prováděli?

Krampol seděl z blíže neurčeného důvodu na invalidním vozíku, který před sebou tlačila Patrasová. „Dádo, a na Bělehrad,“ imitoval známý bavič podle Blesku slavnou scénu ze Švejka. Zpovzdálí všemu přihlížela hercova manželka Hana, která si v nedávné době prošla nepříjemnými zdravotními patáliemi.

Teď už je ale znovu fit a právě na tyto dny se moc těšily. Společně s manželem a Patrasovou totiž vyrazili do Tuniska, kde proběhne soustředění finalistů soutěže Muž roku. Krampol a spol. je tam budou doprovázet a pomáhat jim s adekvátní přípravou.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Dáda Patrasová (@dadapatrasova_oficialni), Kvě 15, 2019 v 12:32 PDT

Hanka se na africký kontinent moc těšila, ačkoliv zprvu nevěděla, zdali do Tuniska poletí. Když se vyřešila otázka jejího zdraví, vyvstal problém s hlídáním pro psa. Vše se nakonec vyřešilo a trojice mohla včera odletět v plném složení.

Manželé Krampolovi se s Patrasovou v poslední době stýkají opravdu často. Patřili mezi několik přátel, kteří Dádě před nedávnem vystrojili překvapivou narozeninovou oslavu. Proč si padli do noty, můžeme jen hádat, pravděpodobně se však dokážou podpořit při řešení potíží, kterých mají všichni až nad hlavu.

Témata: Jiří Krampol Dagmar Patrasová Hana Krampolová