Pavel Novotný proklel Lucii Bílou. Vše prý zabila!

Pavel Novotný 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

15. května 2019 13:58

Tohle přehnala, říká bývalý bulvární novinář Pavel Novotný o zpěvačce Lucii Bílé, kterou neváhá označit za čarodějnici. Čím si mnohonásobná držitelka Zlatého slavíka vysloužila takovou pozornost?

Každoroční hokejová mánie v souvislosti s mistrovstvím světa postihuje i celebrity, letos je možná o to intenzivnější, že se šampionát koná za humny na Slovensku. Podle bývalého bulvárního novináře Pavla Novotného je však český národní tým odsouzen k neúspěchu a prý za to může čarodějnice.

Tou je v jeho očích úspěšná zpěvačka, která má na kontě množství Zlatých slavíků. „Je konec. Neexistuje žádná šance na zlatou medaili, vše zabila Lucie Bílá. Proklínám tě, ty čarodějnice!!!!“ vzkázal starosta pražských Řeporyjí na Twitteru.

Ptáte se, jak toho mohla Lucie dosáhnout. Podle Novotného stačilo, že si přes krk navlékla reprezentační dres. Nešlo sice o ten kontroverzní aktuální, ale několik let starý, to však nejspíš v jeho očích na celé věci nic nemění.

Je konec. Neexistuje žádná šance a zlatou medaili, vse zabila Lucie Bílá. Proklínám tě, ty čarodějnice!!!! https://t.co/5OyyCLY7n3

— Pavel Novotný (@PavelNovotnak) 14. května 2019

V komentářích dokonce někteří fanoušci malovali čerta na zeď a připouštěli scénář, který si hráči ani fanoušci neumí představit – konec už ve skupině. Zpěvačce za to ironicky děkovali. „Tohle fakt přehnala, úplně zbytečný od ní,“ dodal Novotný.

Pravdu ukáže zbývajících 12 dní hokejového šampionátu, do kterého národní tým vstoupil s bilancí dvě výhry a jedna porážka. V základní skupině čekají hokejisty ještě čtyři utkání, to další zítra večer s nevyzpytatelnými Lotyši.

Témata: Pavel Novotný Lucie Bílá Hokej MS