Kateřina Brožová promluvila o osobní prohře: Odnesla to dcera!

Kateřina Brožová 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

15. května 2019 11:24

Kateřina Brožová má vnímavou dceru, která s maminkou prožila řadu krachů ve vztazích. Herečku ovšem mrzí hlavně jeden. Vyčítá si nevydařené manželství, kvůli kterému musela dcera vyrůstat bez táty. Neváhala to dokonce označit za osobní prohru.

Kateřina Brožová si nedávno prošla ve svém životě dalším rozchodem, když se rozdělily cesty její a miliardáře a moderátora Jaromíra Soukupa. Zatímco přes něj se evidentně během krátké chvíle přenesla, rozvod s manželem ji trápí dodnes.

Oblíbená herečka se v roce 1997 vdala za podnikatele Zdeňka Tomana, manželství ale vydrželo pouhých sedm let. „To, že moje dcera nevyrůstala v úplné rodině, beru jako osobní prohru,“ přiznala v rozhovoru pro Deník.

„Snažila jsem se jí to vždycky všemožně vynahradit, být mámou i tátou zároveň,“ popisuje Brožová, jejíž dcera se musela obejít bez každodenní přítomnosti svého otce. Naštěstí to nebylo tak, že by se o potomka nezajímal vůbec.

„Na druhou stranu její otec vždy fungoval, jen vztahy mezi námi dvěma nebyly nějakou dobu ideální,“ připouští herečka, vzápětí ovšem dodává: „O dceru se ale staral a zahrnoval ji péčí a láskou. V posledních letech máme i my dva bezvadný vztah a já jsem za to opravdu vděčná.“

Vztah s dcerou ovlivňuje osobní život Brožové i jinak, naučila se totiž vnímat matčiny problémy ve vztazích. „Na některé věci měla dost vyhraněný názor. Každé dítě si pro své rodiče přeje to nejlepší. Prožila se mnou mnoho situací a já jen doufám, že se v jejích vztazích tyhle věci neodrazí,“ neskrývá herečka obavy.

Témata: Kateřina Brožová