Je jasno! Ewa Farna opět na pódiu a… už porodila?

Ewa Farna 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

15. května 2019 10:45

Už několik dní se řeší, jestli Ewa Farna porodila. Zpěvačka vzkázala fanouškům, že jde o její osobní věc, na včerejším koncertě v Plzni to ale zatajit nemohla. Jak se tedy věci mají?

Zhruba týden se spekulovalo o tom, zdali už Ewa Farna porodila, nebo nikoliv. Za jednu z nápověd bylo považováno včerejší datum, kdy se oblíbená zpěvačka měla vracet na pódium kvůli koncertní šňůře. Mnozí lidé o to opírali teorii, že dítě už je na světě, Ewa odmítala cokoliv říct. Koncert v Plzni prozradil víc.

Farna po něm fanouškům z celého srdce poděkovala na sociální síti. „Odstartovali jsme turné Málo se známe a vy jste byli boží!“ vzkázala jim na Instagramu. Publikum rovněž pochválila za respektování myšlenky sdílení zážitku na místě, nikoliv ve virtuálním světě.

„Doufám, že jste si to užili aspoň z poloviny jako já…“ napsala Ewa. „Jsem Vám obrovsky vděčná za čas, který jste nám věnovali, za Vaše příběhy, za energii, kytky či potlesk ve stoje,“ dodala s tím, že už se těší na další vyprodanou zastávku šňůry v Příbrami.

Fotka, která příspěvek doprovází, je pořízena z velké dálky, odpověď na klíčovou otázku tak poskytla jedna z fanynek, jejíž vzkaz vyčnívá ze záplavy českých i polských vzkazů o tom, jak je Ewa báječná zpěvačka.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Ewa Farna (@ewa_farna93), Kvě 14, 2019 v 10:47 PDT

„Ani na chvíli jsem se nenudila a nerozhlížela se po sále, kde co lítá. Skvělý, chytlavý předělávky, přirozený pojetí, super prezentace, vážně hezkej večer… díky za něj,“ píše jistá Lada, která na koncertu evidentně byla. „A ještě ke všemu Ti to fakt dost sekne, mohla bys bejt těhotná pořád,“ dodala na závěr.

Témata: Ewa Farna