Brzobohatý explodoval: Eurovize? Takoví EXOTI, průjem, chudáci...

Ondřej Brzobohatý 5

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

15. května 2019 8:53 | Aktualizováno: 15. května 2019 21:57

Letošní ročník populární pěvecké soutěže Eurovision Song Contest je v plném proudu! České fanoušky může hřát u srdce zpráva, že z prvního semifinále, ve kterém, se představili soutěžící ze 17 zemí, postoupila i česká skupina Lake Malawi! Na show se díval i zpěvák a skladatel Ondřej Gregor Brzobohatý, který nešetří kritikou na soutěžící!

Český zástupce se na pódium dostal krátce po půl desáté večer. Skupina Lake Malawi vsadila na song Friend of a Friend a netradiční světelné kulisy. A to se nakonec vyplatilo! Spolu s reprezentanty Řecka, Běloruska, Srbska a dalších se Češi probojovali až do finále!

Ondřej Gregor Brzobohatý se ovšem netají tím, že ho zpěváci a skupiny z prvního finále docela vyděsili! „No teda... Koukám na Eurovision song a povim vám, trochu to vypadá, že vypustili svěřence nějakého ústavu do přímého přenosu a řekli jim 'dělejte si co chcete',“ rýpnul si.

Politoval také českou skupinu, že musela mezi takovými exoty vystupovat! „Chudáci Lake Malawi... v takovéhle společnosti bych asi dostal průjem a zavřel se na záchodě,“ přiznal skladatel.

„Gratuluju Lake Malawi... konečně muzika!!!“ zaradoval se, když se na jevišti konečně objevila česká skupina v čele s Albertem Černým.

„Až budu chtít napsat píseň o zániku nejen hudebního vkusu, mám skvělou inspiraci ve zbytku soutěžících v Eurovizi... promiňte. Tak u toho pseudopankáče v bílejch legínách jsem se zrovna rozplakal smíchy...“ nešetřil kritikou Ondřej Brzobohatý.

Témata: Eurovize Ondřej Brzobohatý