Další strasti Agáty Prachařové: Snažila se je přejít s úsměvem!

Agáta Prachařová 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

15. května 2019 9:24

Den strávený v kolonách na pražských silnicích má za sebou Agáta Prachařová. Zatímco jiní lidé by za volantem nadávali, pro Agátu to byl, zdá se, učiněný ráj. V autě se fotila, zpívala a slavila existenci kolon.

Agáta Prachařová má za sebou další strastiplné odpoledne, které by dozajista radši trávila jinak. Nemusela sice řešit vztahové problémy ani se starat o nemocné děti, zato včera trpěla za volantem svého auta. I když trpěla…

Soudě podle instagramového účtu si je totiž dcera herečky Veroniky Žilkové spíš užívala. „Ať žijou kolony,“ napsala k příspěvku, který doplnila hashtagem Prague. Agáta se evidentně snažila ukázat, že desítky minut zdržení nejsou pro řidiče z hlavního města ničím neobvyklým, a krátila si dlouhou chvíli.

Už předtím totiž zveřejnila koláž několika fotek, které rovněž vznikly za volantem. „Když už konečně nemáš opar,“ neskrývala matka dvou dětí radost. Z celé jízdy navíc sdílela i videa, na nichž poslouchala svého oblíbence, italského zpěváka Erose Ramazzottiho.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Kdyz uz konecne nemas opar;))) #cistaradost #love #life #girlspower #

Příspěvek sdílený Agata Prachařová (@agatahanychova), Kvě 14, 2019 v 8:14 PDT

Pod oběma příspěvky se objevila řada povzbudivých a lichotivých vzkazů lidí, kteří Agátě psala, jak je krásná apod. Do vosího hnízda šťourala jen jediná osoba. „A tohle má být sexy? Chlapa to očividně neudrží,“ vzkázala Agátě jistá paní Sylva, která evidentně narážela na krizi ve vztahu s manželem Jakubem.

Ten se včera na sociální síti odmlčel, pravděpodobně proto, že se nehrál fotbal ani hokej. Už brzy se však může zase ozvat, jelikož dnes večer v Praze opět nastoupí Slavia a zítra vyjede na led i hokejový nároďák.

Témata: Agáta Hanychová Jakub Prachař