Andrea Pomeje tvrdí, že Jiří stresoval dceru! Jak je na tom teď?

Andrea Pomeje 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

15. května 2019 8:43

Dýdžejka Andrea Pomeje má se zesnulým hercem Jiřím Pomejem dceru Aničku, která se po smrti tatínka pomalu dává dohromady. Z jedné věci má však stále strach, protože ji má spojenou s tátovými nočními návštěvami.

Dcera zesnulého herce Jiřího Pomejeho (†54) si nese problémy z dob, kdy byl její tatínek ještě naživu. Neshody ve vztahu mezi Jiřím a jeho manželkou Andreou totiž odnášela i malá Anička, ať už šlo o hádky, nebo Pomejeho časté a hlasité noční návštěvy. Čas naštěstí všechny šrámy na duši pomalu hojí.

„Áňa začíná být v pohodě. Velmi se srovnala,“ přiznala pro eXtra.cz Andrea Pomeje. Dcera podle ní rozhodně nebyla klidné dítě, byla vystresovaná a zvlášť večery, kdy se její otec dobýval do bytu, pro ni byly náročné. Strach už přetrvává jen z jednoho. „Jen návštěvy doteď nesmí zvonit, musí zaklepat, na zvonek je vysazená,“ prozradila dýdžejka.

Naopak Andrea se po smrti manžela klidu stále nedočkala. Nově je terčem útoků kvůli tomu, že nefotí svou dceru na Instagram. „Některé instamaminy to takhle v poslední době nastolily, tak to asi lidé v dnešní době vnímají skoro jako povinnost,“ konstatuje Pomeje a vzápětí dodává: „Já dceru opravdu dávat nikam nebudu. To mám vyřešené.“

Na sociální sítě má dýdžejka vcelku ucelený názor. „Život opravdu není takový, jak ho člověk prezentuje na Instagramu. Taky chodím normálně na záchod a na sociální sítě to nedávám. Někteří jsou fakt padlí na hlavu,“ podivila se.

Andrea má teď mezi prioritami vzdání se dědictví pro dceru. „Nechci, aby měla Anička v budoucnu nějaké problémy, když všude čtu, že se to stává, že kvůli tomu děti v dospělosti dluží klidně i miliony,“ zdůvodnila to. „Stačí, že sama ještě musím řešit řadu věcí, které tu Jirka nechal na mně,“ povzdechla si na závěr.

Témata: Andrea Pomeje Jiří Pomeje