Modelka Mudrochová má velké plány: Nová prsa, pak tetování!

Barbora Mudrochová 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

14. května 2019 20:52

Modelka Barbora Mudrochová má v současnosti velké plány. Kvůli profesi si nechala zvětšit prsa, ráda by se však věnovala i umění ve formě tetování. Sní dokonce o vlastním salonu.

Robinsonka Barbora Mudrochová se živí jako modelka a v této profesi se chce se neustále posouvat dál. Na doporučení kamarádky si nechala pomocí nové unikátní techniky zvětšit poprsí na klinice Esthé. Operací chce podpořit svou rozvíjející se ženskost.

„S menším poprsím jsem vždy působila spíše étericky a křehce. Právě se nacházím v životním přerodu, kdy z křehké dívky se stává skutečná žena, a myslím, že právě větší prsa jsou základním atributem ženství,“ říká Mudrochová, která dokáže celou věc vidět i prakticky.

„Často mám problém s výběrem plavek, protože do nich jednoduše nemám co dát. Je to smutné, ale bohužel je to tak,“ přiznala bývalá Robinsonka. Po operaci by s tím už neměla mít problém.

Mudrochová je naštěstí soudná a vzhledem ke štíhlejší postavě netoužila po extrémním zvětšení prsou. Přesto je to zatím nezvyk. „Nejen tělo, ale i psychika si musí zvyknout. Tvar a velikost zatím vypadají hezky, ale zatím jsem ve fázi hojení,“ říká modelka, která teď musí udržovat klidový režim.

Kromě změny vzhledu se snaží také rozvíjet kariéru. Barbora je malířka a umělecká vášeň ji přivedla ke zdobení lidského těla. „Pracuji na své tatérské licenci, kterou budu brzy dokončovat,“ svěřila se. V Praze si chce dokonce otevřít vlastní tetovací salón.

Témata: Barbora Mudrochová