Zásadní změna u Karla Gotta! Tohle by ještě před pár dny nikdo nečekal!

Karel Gott si zašel do divadla 12

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

14. května 2019 15:30

I když to ještě nedávno vypadalo, že je Karel Gott na pokraji svých sil, dnes se zdá, že opak je pravdou! Pořídil si účet na Instagramu a na něm se chlubí, kde všude v posledních dnech byl a s kým se setkal!

Karel Gott se před pár dny fanouškům svěřil, že problémy s jeho hacknutým Instagramem už jsou vyřešeny! „Milí příznivci, po napadení mého původního instagramového účtu jsem si založil nový,“ vysvětloval zpěvák fanouškům.

Ihned se proto podělil o fotky z akcí, které v poslední době navštívil. Mnohé tím překvapil, protože se ještě nedávno spekulovalo o jeho zhoršujícím se zdravotním stavu! jenže jak se zdá, vše je úplně jinak!

Gott si zašel například na koncert legendárního Eltona Johna, který v Praze vystoupil 7 května. A na něm jej čekalo příjemné setkání! „Milé setkání s Terezou Maxovou na koncertě Eltona Johna,“ pochlubil se Karel společnou fotkou.

Pak si zašel do divadla na představení Jiřího Lábuse a Oldřichova Kaisera! „Včera jsme se s Ivankou náramně bavili v Divadle Kalich při komedii Žena za pultem 2,“ svěřil se a opět přidal společnou fotku.

Do třetice se pak tento týden setkal se zpěvačkou Lucií Bílou! „Můj velký obdiv patřil včera Karlu Gottovi. Nejen za skvělou náladu a úsměvy, které rozdával kolem, ale taky za větu při této fotce: Lucie, nezapomeňte mě označit, ano? Mám nový Instáč,“ směje se nad zaujetím Karla Gotta slavice.

Témata: Karel Gott Lucie Bílá Tereza Maxová Elton John