Unavená Agáta Prachařová? Já už se opravdu zastřelím!

Agáta Prachařová 12

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

14. května 2019 11:30

Agáta Prachařová neprožívá právě nejšťastnější chvíle. Její manželství s Jakubem Prachařem je v krizi. A její problémy sleduje témě v živém přenosu celé Česko! A aby to ho nebylo málo, dostala se do dalších nepříjemných problémů!

Agáta se se svým nejnovějším průšvihem svěřila na sociálních sítích. „Chcete slyšet můj dnešní příběh? Vezla jsem holčičku do školky a zabouchla jsem si klíče doma. Bez ní. Tak jsem jela si půjčit klíče k naší uklízečce. Přes celou Prahu,“ popisuje fanouškům dnešní zážitek Agáta.

Jenže ani to bohužel nepomohlo! „Přijela jsem domů a zjistila jsem, že jsem si sice půjčila klíče, ale že svoje klíče mám strčené ve dveřích. To už fakt je na hlavu,“ stěžuje si moderátorka, která proto musela zavolat zámečníka.

„Máme tak superbezpečnostní dveře, že se to musí celé odvrtat, musí mi přivétz novou vložku a já už se opravdu zastřelím. Haf, ty vole,“ říká Agáta, která svou na první pohled patrnou únavu v instastories maskuje přidanými slunečnímu brýlemi a psími oušky a čumákem.

Přesto je na ní vidět, že má všeho až nad hlavu! A s ohledem na dění posledních dní se asi není co divit!

Domů se ale nakonec přece jen dostala! „Super, Nový zámek, nový všechno. Nevím ještě, kolik to bude stát. A teď si jedu koupit rajčata. Myslíte si, že mi zmrznou? Při mé smůle asi jo, že? Jako na ven, na sázení. Chápete, že jo?“ dodala unavená Agáta.

Témata: Agáta Hanychová