Ladislav Frej: Vážná operace a panický strach! Bude hrát na vozíku?

Ladislav Frej hostuje nyní v Brně 2

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

14. května 2019 9:33 | Aktualizováno: 14. května 2019 10:30

Herec Ladislav Frej (77) se připravuje třetí operaci během tří let! Po hrudníku a rameni se mu lékaři musejí podívat na koleno, které už nesloužilo tak dobře, jak by mělo. Teď ale hrozí, že bude muset hrát na vozíku!

Hercova operace byla naplánovaná na 13. května, tedy na pondělí. Sám herec z ní ale velký strach neměl. Dokonce by se dalo říci, že se na ni těší, kvůli artróze v obou kolenech totiž trpěl velkou bolestí!

„Už jsem opravdu při každém kroku kňučel. Jakmile se tohle koleno ale zahojí, tak na řadu přijde to levé. Už jsem se s tím smířil,“ prozradil Blesku Ladislav Frej.

Přesto má z operace obavy. Tedy ne ze zákroku samotného, ale spíše z narkózy. „Z narkózy se také nemusím probudit. A když už se probudím, tak mi také v mém věku může pošramotit mozek. A toho se bojím nejvíc,“ svěřil se herec deníku Aha.

Lékaře Jiřího Skálu, který se o něj bude starat, už zná – operoval totiž jeho dceru Kristýnu! Ve vinohradské nemocnici by měl strávit dalších deset dnů, pak se přesune do Rehabilitační nemocnice Beroun, kde se bude učit znovu chodit. Jak dlouho bude jeho rekonvalescence trvat, ale neví.

Kvůli operaci musel zrušit představení v Brně. Natáčení seriálu Krejzovi, kde hraje, se ale nevyhne. „To je prý vyloučené. Tak jsem jim řekl, že když mě na ten plac dovezou na vozíku, klidně jim to odehraju!“ sliboval před zákrokem známý herec!

Témata: Ladislav Frej operace