Ewa Farna vybuchla vzteky kvůli porodu!

Ewa Farna 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

14. května 2019 9:23 | Aktualizováno: 14. května 2019 23:43

Enormní tlak ze strany některých fanoušků pociťuje v posledních dnech zpěvačka Ewa Farna. Mnozí lidé se totiž domnívají, že už porodila, a žádají jasnou odpověď. Zpěvačka má však v záloze pádné argumenty prakticky na cokoliv.

Rostoucí spekulace kolem své osoby řeší zpěvačka Ewa Farna opravdu po svém. Některé lidi ovšem neumlčel ani rázný vzkaz, v němž na rovinu uvedla, že si bude soukromí střežit a nikdo by se neměl divit tomu, že stav děložního čípku je její věc.

Pod včerejší výzvou k fanouškům, aby podepsali petici, která usiluje o zákaz klecového způsobu chovu slepic, se však objevily další komentáře, v nichž si diskutující neodpustili domněnky týkající se zpěvaččina těhotenství a případného porodu.

Jedna z followerek měla vzhledem k nabitému kalendáři (Farna už dnes koncertuje v Plzni – pozn. red.) jasno, že už se dítě narodilo. Zpěvačku proto vyzvala, aby řekla, co se jí narodilo, protože to stejně neutají. „A hlavně vejci jim pusu nezavřete,“ uzavřela svůj vzkaz. Ewa Farna vzápětí vybuchla vzteky.

„Možná byste neměla číst bulvár a ověřovat si zdroje, ze kterých čerpáte! Opravdu mě přesvědčujete o tom, že jsem porodila?“ nevěřícně se ptala zpěvačka. Důrazně pak své fanynce vysvětlila, že pravdu se dozví pouze od přímého zdroje, kterým je ona sama.

Na závěr ji Farna dokonce navrhla, aby se jejich cesty rozdělily. „Pokud čekáte, že na profilu zpěvačky vás budu zaplavovat fotkami ze soukromí mých rodinných příslušníků a ne třeba projekty, které mají smysl, doporučuji nesledovat můj profil. Asi budete jen zklamaná,“ uzavřela svou odpověď.

Témata: Ewa Farna