Agáta to schytala od fanoušků! Sebere jí děti sociálka?

Agáta Prachařová s Jakubem

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

13. května 2019 21:32

Krize ve vztahu Agáty a Jakuba Prachařových se projevuje i mezi oběma fanouškovskými tábory. Jakubovi obhájci měli tentokrát jasně navrch a na jeho manželku téměř posílali sociálku.

Jen málokdo ví, jak je to ve skutečnosti, ale mnozí uživatelé sociálních sítí mají jasno. Jakub Prachař jim svou návštěvou fotbalového utkání hnul žlučí, jelikož Agáta se mezi tím trápí s nemocnými dětmi.

„Že mu není hanba! Doma nemocná rodina a on si užívá… Neuvěřitelné. Měla jsem ho za jinou osobnost,“ napsala jistá žena na Kubově instagramovém profilu a rozhodně nešlo o ojedinělý názor. Zároveň však měl porotce Talentu spoustu zastánců.

„Píšete hovadiny. Jakub je tam s Agátiným synem a holky mají siestu doma,“ odpověděla kritičce Jakuba jiná komentující. Bezpochyby měla pravdu, jelikož se sedmiletý Kryšpín objevil na záběrech Mariany Prachařové, která byla na fotbale taky. Jakub evidentně podal manželce pomocnou ruku.

Z řad Jakubových fanoušků se nakonec kritika obrátila proti jeho ženě. „Kdyby Agáta nenechávala ty nemocné děti chodit doma bosky a v tričku jako ve 30 stupních, tak by možná nemocné nebyly,“ bránil Prachaře uživatel, který se schovává pod přezdívkou.

„Mrkněte na Instastory nebo profil Agáty. Pak něco pište. Protože kdybych měla přemýšlet jako vy, tak v tom případě je to na odebrání dětí,“ vzkázala nakonec další Kubova fanynka. Div, že nepadlo i slovo „sociálka“.

Témata: Agáta Hanychová Jakub Prachař