Rodinná idylka Plekance, jeho synů a Šafářové? Vondráčková drsně reaguje!

Lucie Vondráčková 13

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

13. května 2019 20:22

Velká část světa žije hokejovým mistrovstvím světa! A nejinak je tomu samozřejmě u hokejisty Tomáše Plekance! Ten sice nehraje, z Montrealu ale svým parťákům fandil – a společnost mu dělala nejen jeho přítelkyně Lucie Šaafářová, ale i jeho dva synové! Co na to jejich maminka Lucie Vondráčková?

Plekancovi skončila sezóna už před pár týdny, Šafářová prožila rozlučku s tenisovou kariérou před pár dny! I díky tomu mohli zamilovaní partneři odjet do kanadského Montrealu za syny českého hokejisty!

Podle fotek to vypadalo doslova na rodinnou idylku! Plekanec sice fandil českému týmu, jeho syny ale více zajímalo pexeso! Sportovní pár se o záběry ze soukromí podělil na sociálních sítích!

A co říká Lucie Vondráčková na to, že se „teta Štefi“ dobře baví nejen s jejím stále ještě manželem, ale i syny? Zpěvačka poslala přes sociální sítě jasný vzkaz, kterým naznačila, že péče o rodinu není snadná věc a že ona sama výchovu svých dětí zvládá velmi dobře!

Vypůjčila si k tomu slova amerického spisovatele Davea Logana. „Představte si život jako hru, kde 24 hodin denně žonglujete s pěti míčky: práce, rodina, zdraví, přátelé a smysl života a snažíte se je udržet ve vzduchu,“ vzkázala Vondráčková!

Témata: Lucie Vondráčková Tomáš Plekanec Lucie Šafářová