Lucko, máš to zapotřebí? Bílá sklízí místo ředkviček kritiku!

Lucie Bílá

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

13. května 2019 20:28 | Aktualizováno: 13. května 2019 23:57

Chce sklízet zeleninu, ale sklidila kritiku. Tak by se dal ve stručnosti shrnout nedávný příspěvek zpěvačky Lucie Bílé na sociální síti. Pro fotku ze skleníku zkrátka někteří fanoušci neměli pochopení.

Snímek s popiskem „Čekání na ředkvičky“ se zpěvačce Lucii Bílé pěkně vymstil. Místo zeleniny totiž sklidila kritiku, jelikož se do skleníku na vlastní zahrádce vystrojila jak na koncert. Bohužel pro ni to neuniklo pozornosti všetečných fanoušků.

Jedna fanynka se třeba svěřila, že nikdy neviděla nikoho, kdo by se do skleníku zouval, další se divila tomu, že tam Bílá šla v silonkách. „Škoda, tak pěkná fotka by to mohla být, kdyby si Lucka vzala džíny a tričko, klidně, ať je načesaná, nalíčená,“ radila Zlaté slavici jistá Radka.

To ale ještě byly milejší ze všech vzkazů, které se pod příspěvkem objevily. „Pokud to není nějaká rychle rostoucí odrůda, tak bych se trochu bála o vaječníky,“ zavtipkovala paní Iveta. Další člověk si z Bílé tropil srandu tvrzením, že asi někde dělá chybu, protože on sám chodí „do skleníku v montérkách“.

Mnozí lidé se pak shodovali, že takhle to dopadá, když už člověk nemá co dělat. Lucie Bílá však logicky našla i spoustu zastánců, kteří ji bránili argumentem, že někteří škarohlídové by ji kritizovali za všech okolností.

„Sluší jí to určitě i v teplákách, a kdyby dala takovou fotku, to by bylo keců,“ zněl jeden z komentářů. Je však třeba konstatovat, že by to opravdu vypadalo lépe, kdyby si zpěvačka do těchto prostor oblékla tepláky.

Témata: Lucie Bílá