Jakub Prachař na Agátu zapomněl!

Agáta Prachařová 2

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

13. května 2019 11:59 | Aktualizováno: 13. května 2019 14:25

Jak si Agáta Prachařová užila Den matek? Jelikož jde podle jejích slov o nejlepší profesi na světě, nejspíš si ho užila. Ve vzkazu na sociální síti však naznačila, že na ní možná někdo zapomněl. Byl to manžel Jakub, který přijel do Prahy na fotbal?

Sice je právě uprostřed velké manželské krize, přesto se Agáta Prachařová snaží všechny utvrdit, že je rodinný typ. Zatímco její manžel Jakub se vrátil do Prahy, nicméně jen kvůli tomu, aby zašel na Slavii na fotbal, ona zveřejnila na Instagramu nádherný vzkaz ke Dni matek.

„V životě jsem už dělala spoustu věcí, profesí, ale ta nejhezčí, která je nejlépe placená, a to úsměvem vašich dětí, je máma… to vám nikdo nevezme,“ napsala dvojnásobná máma, která se stará o sedmiletého Kryšpína a roční Miu, na sociální síti.

V posledních dnech s nimi přitom měla hodně starostí, jelikož obě děti onemocněly. Agáta je dokonce musela vzít na pohotovost. Navíc je na ně prakticky stále sama, působí však dojmem, že si to dost užívá.

„Maminky, všem hezký sváteční den, ať už si na vás někdo vzpomněl nebo ne…,“ pokračoval příspěvek na Instagramu. Možná chtěla Agáta naznačit, že si na ni Jakub nevzpomněl, kdoví. Ona však na svou maminku Veroniku Žilkovou evidentně nezapomněla.

Nakonec se pokusila rozveselit i matky, kterým nikdo nepopřál, a to následujícím návodem: „Sami se na sebe podívejte do zrcadla a odměňte se úsměvem, protože být mámou je strašně těžké, ale to nejlepší.“ Byl to i její případ? To ví jen sama Agáta.

Témata: Agáta Hanychová Jakub Prachař