Trapko! Neotravuj! Kvůli Dianě Kobzanové se strhlo pořádné peklo!

Diana Kobzanová 8

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

13. května 2019 10:43 | Aktualizováno: 13. května 2019 23:56

Diana Kobzanová byla v mládí pořádná dračice. Dokonce přišla o titul Miss České republiky roku 2001. Dnes je modelka a moderátorka maminkou dvou dětí, které má s hokejistou Michaelem Frolíkem. I tak ale dokáže pořádně rozčeřit vody českého šoubyznysu!

Diana Kobzanová si na instagramu zahrála na mluvčí svého partnera Michaela Frolíka. „Jménem naší rodiny vám chci všem poděkovat za hezký zprávy! Michal je za poslední dva zápasy moc rád, ale vzkazuje, že je to teprve začátek,“ slibuje.

Hokejista totiž podruhé v kariéře vstřelil v dresu české reprezentace dvě branky v jednom utkání, zároveň zaznamenal tři body. To vše v zápase proti Norsku. A tak není divu, že jsou fanoušci i jeho rodina nadšeni!

A proč něco nenapsal sám hokejista? „On moc na sdílení na insta není, ale tlačím ho, ať taky něco přidá a všechny vás aspoň pozdraví,“ přiznala Diana. Jeho prioritou je teď ovšem prý národní tým a tak musí jít všechno ostatní stranou!

„A tak to má být! Vidíte, jako správní žena jsem i s dětma v dostatečný vzdálenosti, ať má svatej klid,“ směje se Kobzanová, která má s Frolíkem dcery Ellu a Lily. „Jinak by hrozilo, že přes den bude po Bratislavě lítat za dětma a večer za pukem,“ dodala Kobzanová.

Svým příspěvkem si ovšem bývalá modelka pořádně naběhla! „Trapko neotravuj, nikdo ti nebude děkovat, žes pustila Froldu na šampionát. Prosím tě, zprivatizovala jsi ho, tvoje věc a svaté právo, ale starej se o děti a nepiš nic o hokeji a nezprostředkovávej nikomu kabinu, jsi pak pro prdel novinářům, co to sdílejí. Takhle trapný post jsem od hokejové holky neviděl deset let,“ setřel Kobzanovou Novotný.

„Nepodbízej se přes nároďák, dáma to nedělá, podívej na ostatní, příčetné manželky kluků. Tvoje místo je od čtvrtfinále s dětmi na tribuně, do té doby se nevtírej, má to nějaká pravidla. Johoho, to jsem krásně zlý.. Slyšeli jste slovo Krále bulváru,“ dodal vytočený starosta Řeporyjí.

A jak se zdá, Novotný není jediný, kdo to tak vidí! „Sorry lidi, ale z Frolíka udělala úplnou bačkoru! Za 1. Proč mluví za něho?! A za 2. Proč mu říká, co má dělat!? Je to jeho instagram. Tímhle postem ho akorát znemožnila!“ přidala se jedna z uživatelek. „Frolda tuty volal z kabiny a prosil aby jeho jménem promluvila k hokejovému národu,“ rýpnul si Novotný.

Další se ovšem Diany zastali! Novotný to podle mnoha diskutujících přehání, někteří dokonce píší, že to pos***. „Diana je u mě jedna z nejnormálnějších sportovních partnerek! Tohle se Vám opravdu nepovedlo! Aby jste se v té své zlobě jednou neudusil,“ pustila se do Novotného jedna z Dianiných fanynek. „Diana je skvělá :) nech ji bejt. Nic špatnýho nedělá.. Nečeká žádný děkovačky.,“ napsala Lucie.

Témata: Diana Kobzanová Michael Frolík Pavel Novotný