Ewa Farna si nebrala servítky! S fanoušky vymetla podlahu!

Ewa Farna

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

13. května 2019 10:11 | Aktualizováno: 13. května 2019 12:02

Porodila, nebo ne? Zpěvačka Ewa Farna nemá sebemenší zájem říct, jak se věci mají, ačkoliv je na sociálních sítích prakticky nonstop. Fanouškům tam však vzkazuje něco jiného, než co se oni sami přejí dozvědět. Jednoduše je odpálkovala!

Spekulace z minulého týdne Ewa Farna rázně uťala vzkazem, v němž všem, kteří tvrdili, že už tajně porodila, vzkázala, aby si hleděli svého. I ona má prý jako známá osobnost právo na soukromí. „Mysleme na to, když se zase budeme vyptávat na stav děložního čípku cizího člověka a divit se, že to považuje za jeho věc,“ uzavřela svůj příspěvek.

Na sociální síti je přesto aktivní i nadále. O víkendu si jako správná dcera samozřejmě vzpomněla na Den matek a při té příležitosti se trochu dojala, že tenhle svátek se bude už příští rok týkat i jí samotné. To ale zdaleka nebylo vše.

V neděli totiž oblíbená zpěvačka vyrukovala do boje za práva zvířat. „Je tady šance legislativně zakázat nejhorší, tedy klecový způsob chovu, ve kterém denně trpí 5 milionu slepic,“ píše Farna svým followerům na Instagramu.

„Díky Bohu, že slepice existují – já osobně si dám totiž vajíčka ráda a proto dbám na jejich původ, domů kupuju farmářská z volného chovu. Nejen tak podpořím poctivé české farmáře, ale taky vím, že to, co jím, má nějaký přirozený původ, neprotrpěnou minulost a proste tedy i jinak chutnají,“ vypsala se ze svých pocitů a vyzvala lidi k podepsání petice.

Nepřekvapí, že o dítěti nepadlo ani slovo. Už zítra však Farnou čeká další vystoupení v rámci letošní koncertní šňůry, po kterém by mohlo být o poznání jasněji.

Témata: Ewa Farna