Drobný kápl božskou: Opravdový důvod, proč se s Gottem nebavili!

Karel Gott 2

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

13. května 2019 10:48

Proč se Karel Gott a Milan Drobný, dva dlouholetí kamarádi, nebavili? Mluvilo se o tom, že mladší z obou zpěváků vynesl citlivé informace o Gottově zdravotním stavu, zdá se však, že všechno bylo jinak. Drobný prozradil opravdový důvod jejich roztržky.

Zpěvák Milan Drobný se zná s kolegou Karlem Gottem desítky let. Relativně nedávno si však prošli turbulentním obdobím, kdy se spolu téměř vůbec nebavili. Válečnou sekeru už opět zakopali, o pět let mladší Drobný však konečně prozradil, k čemu mezi nimi vlastně vůbec došlo.

„Za spoustu těch nedorozumění mohl Olda Havránek, Karlův řidič, který už je po smrti,“ řekl Drobný Blesku. „Ke konci, kdy pro Karla pracoval, byl už přece jen starší a nemocnej, takže se s ním Karel logicky rozloučil,“ líčí zpěvák.

Havránek se však domníval, že za vyhazovem stojí Gottova manželka Ivana. Tuto verzi převyprávěl i Drobnému. „A protože jsem se i s Oldou znal léta, věřil jsem mu a chtěl jsem se tomu, jak můj kamarád trpí, podívat na zoubek. No a tak to všechno vzniklo…,“ vzpomíná.

Zpět dohromady nedalo Gotta s Drobným jen nedávné setkání na Bertramce, ale už akce jednoho populárního baviče. „Potkali jsme se na křtu knihy Jirky Krampola, po těch měsících mlčení mě Karel pozdravil, domluvili jsme se, že se sejdeme a promluvíme si,“ vysvětluje mladší z obou zpěváků.

Teprve poté se všechny věci vyjasnily. „Já viděl, že se o něj Ivana opravdu dobře stará a že to, čemu jsem věřil, není pravda. Jsem za to rád a Ivaně jsem se samozřejmě omluvil,“ konstatuje Drobný, kterého v tomto případě doběhlo, že se – na rozdíl od jiných – nechová ke Gottovi jako k velké hvězdě, kolem které je nutné chodit po špičkách.

„Já byl pokaždé ten, kdo se mu nebál říct věci na rovinu, i když je třeba nechtěl slyšet. Kvůli tomu už jsme se v minulosti párkrát pohádali, ale následně se většinou ukázalo, že jsem měl pravdu. To jsem si myslel i tentokrát, ale pletl jsem se,“ uzavírá Drobný celou „kauzu“ pro Blesk.

Témata: Milan Drobný Karel Gott