Problémy v manželství? Mezi Václavem Vydrou a Janou Bouškovou se něco děje!

Vydra, Václav 4

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

12. května 2019 18:15 | Aktualizováno: 12. května 2019 22:13

Jana Boušková a Václav Vydra tvoří jeden z nejstabilnějších párů českého šoubyznysu. Ani jejich manželství se ale neobejde bez problémů!

Jsou spolu manželé už 13 let, znají se ale mnohem déle. Navenek působí šťastně a spokojeně, ani jim se ale problémy nevyhýbají. A jeden Bouškovou trápí obzvlášť.

Vašek Vydra je totiž introvert. Moc si spolu nepopovídají a on se jí se svými pocity příliš často nesvěřuje. Boušková se tak od něj ani nedozví, jak se mu například líbilo její představení.

"Sám od sebe mi nic neřekne. Musím to z něj opravdu trošku vydolovat. Až když dávám třetí, čtvrtou, pátou otázku, tak se rozpovídá a pak teprve z něj něco dostanu," řekla Sedmičce herečka.

"Ze mě to lítá. Já řeknu, co se mi nelíbilo, co bych udělala jinak a co je skvělý... Já třeba vím, jestli jsou koně vystrouhaný, ale nevím, co se děje ve vinohradském divadle," dodala.

Jako příklad uvedla její vstup do muzikálových vod. Ten Vydra prý zhodnotil jedinou větou a své ženě řekl, že hezky zpívá. Nic dalšího z něj nedostala.

Magazín ale upozorňuje, že v něm i přesto má Boušková oporu. A to je to nejdůležitější.

Témata: Václav Vydra Jana Boušková