Komu tají smrt Postráneckého? Slavná Češka se o něm nesmí dozvědět! Mohlo by jí to zabít!!

Václav Postránecký

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

12. května 2019 10:36

Jedním z mála lidí, který neví o smrti slavného herce Václava Postráneckého, je neméně slavná režisérka Marie Poledňáková. Je totiž těžce nemocná a pokud by se to dozvěděla, hrozí, že by jí to vážně ublížilo!

Marie Poledňáková je klenotem české filmografie a kromě toho se také desítky let přátelila s Václavem Postráneckým. Ten ale před několika dny zemřel. A režisérce to neřekl ani její syn.

"Nevím, jestli máma vůbec ví, že pan Postránecký zemřel. Já jsem jí to rozhodně neřekl, ani jsem s ní o tom nemluvil. Jsem v zahraničí," řekl Blesku Petr Poledňák.

Podle deníku by zpráva o smrti Postráneckého jeho matku citelně zasáhla a není jisté, jestli by ji ustála. Před třemi lety ji totiž skolila těžká mozková mrtvice, kvůli které skončila na invalidním vozíku.

Tehdy dokonce bojovala na ARO o život. Naštěstí ale těžký zápas vyhrála. A byla to právě ona, kdo před téměř 40 lety obsadil Postráneckého do filmu S tebou mě baví svět.

Nikdo tehdy netušil, jak velkým hitem se snímek o třech mužích na dovolené se svými dětmi stane. Mezi Čechy jde dodnes o jeden z nejoblíbenějších kultovních filmů.

Témata: Václav Postránecký Marie Poledňáková