Karla Gotta napadli!

Karel Gott 8

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

11. května 2019 9:46 | Aktualizováno: 12. května 2019 3:59

Zpěvák Karel Gott byl napaden hackery. Prolomili jeho instagramový účet a aby toho nebylo málo, založili nový, který vydávali za oficiální!

Legendární zpěvák Karel Gott si teprve před pár dny založil profil na sociální síti Instagram. Ihned také zveřejnil první video, které uvedl následujícími slovy. „Milí příznivci, vítejte na mém prvním a jediném instagramovém účtu. Váš Karel,“ vzkázal fanouškům, kterých má za pouhých par hodin už více než 15 tisíc.

„Vážení a milí příznivci, vítám vás na svém prvním a oficiálním instagramovém účtu,“ začal se šarmem sobě vlastním říkat Gott do kamery. Fanouškům pak dal naději, že se o něm budou dozvídat nové věci častěji, než bylo do dnešního dne běžné.

Netrvalo ale dlouho a vše bylo jinak. Za pár hodin totiž účet zmizel! Že by si zpěvák vše rozmyslel? Ale kdeže, spekulovalo se, že na vině jsou zřejmě hackeři. To, že účet zmizel, totiž zaskočilo i mnohonásobného slavíka! 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Milí přátelé, zde je můj nový a jediný instagramový účet. Váš Karel

Příspěvek sdílený Karel Gott (@officialkarelgott), Kvě 10, 2019 v 9:56 PDT

To ale nebyl jediný problém, se kterým se Karel Gott setkal! Někdo si totiž založil další, identické profily Karla Gotta, které se tváří jako oficiální.

"Zdravím, po hackerském útoku jsem zpět. Doufáme, že se to nebude opakovat a že už budeme konečně klidní. Budeme rádi za všechny pozitivní zprávy a sdílení. Jinak vás chceme informovat o tom, že zde se o nás dozvíte nejvíce. Takže budeme rádi, když náš profil pošlete svým blízkým přátelům, ať vědí, že jsme po hackerském útoku zpět," napsali na jednom z nich hackeři.

Začali dokonce nabízet podvodem lístky! "Děkujeme za podporu. Jako zpětná vazba bude soutěž o lístky na koncert," napsali podvodníci s tím, že více informací sdělí, až bude profil sledovat tisíc fanoušků.

Zpěvák se už ke svému původnímu Instagramu nedostal, ale nevzdává se se. O dva dny později si totiž založil nový účet, a znovu pozdravil své příznivce. 

Témata: Karel Gott Instagram