Přepadovka v Kanadě: Plekanec se vydal za syny. A nebyl sám!

Tomáš se svými syny 7

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

10. května 2019 16:38 | Aktualizováno: 11. května 2019 11:19

Hokejista Tomáš Plekanec se po čase vydal do Kanady, kde donedávna hrál, aby se setkal se svými syny Adamem a Matyášem! A zdá se, že nejel sám! Doprovod mu totiž dělá i jeho přítelkyně Lucie Šafářová!

Hokejové Kladno se dostalo zpět do nejvyšší ligy a tak si hokejista Tomáš Plekanec užívá volno. Nejprve podpořil svou přítelkyni Lucii Šafářovou, která se v Praze loučila s kariérou.

A pak se vydal za svými syny, kteří s matkou Lucií Vondráčkovou zůstávají v kanadském Montrealu! „Počasí tomu neodpovídá, ale hokejové léto začíná...po úspěšné baráži, ideální program....“ napsal Plekanec na sociálních sítích k fotce Montrealu.

V hastagu ovšem zmínil nejen děti a Montreal, ale i Lucii šafářovou! Jak se tedy zdá, hokejista neodjel do zámoří sám, ale počkal, až si svoje povinnosti odbude i jeho přítelkyně, aby mohla letět s ním!

Některým fanouškům se ovšem nelíbí, že Plekanec nechal děti v Kanadě a vrátil se do vlasti. „Vy jste si vzpomněl, že máte děti? Tak proč trčíte v Praze?“ podivuje se jeden z diskutujících. Sportovec se ale ihned dočkal i zastání, „Co to melete?? Vzpomněl si na děti? On to přece moc dobře ví, že je má. Tohle co píšete je ubohost největší,“ sepsul ho jiný diskutující.

„Užijte si to! Takhle se nám líbíte! Lidi mají rádi šťastné konce, chceme věřit, že se dokážete všichni domluvit a že uděláte štědrou nabídku, která maminku vašich dětí přivede ke smíru,“ chvíli Plekance další fanynka.

Je docela dobře možné, že jde o poslední cestu, kterou Plekanec kvůli synům do Kanady absolvuje, děti by se totiž podle rozhodnutí soudu v červnu, až jim skončí škola. měly vrátit do Česka.

Témata: Tomáš Plekanec Lucie Šafářová Lucie Vondráčková Kanada